Tribuna
PNL
Armă de vânătoare, la vânzare în Târgul Obor
Laura BUCIU
3600 vizualizari
Armă de vânătoare, la vânzare în Târgul Obor
© http://obiectivbr.ro

Un bărbat de 47 de ani, din județul Mureș, a încercat, duminică, să vândă o armă de vânătoare, în Târgul Obor, din Sibiu. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar arma a fost confiscată.

  • „La data de 14 octombrie, în jurul orei 11.30, în zona Târgului Obor din municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Mureș, care comercializa ilegal o armă letală de vânătoare. Arma a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului  s-a deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Acesta nu a fost singurul caz care a fost în atenția polițiștilor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. În 13 octombrie, în jurul orei 15.00, un localnic din Bazna a sesizat Poliția Municipiului Mediaș că în timp ce executa lucrări de reparație la acoperișul casei, a găsit un pistol și cartușe aferente, într-o nișă a podului.

Polițiștii care au efectuat verificări  au constatat că este vorba despre o armă letală tip revolver, în stare avansată de degradare, și despre 5 cartușe, ridicate în vederea cercetărilor. În cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia