Tribuna
Ariton e socru mic: fiica sa, Ioana, i–a spus "Da!" lui Cici (Sistem) în faţa lui Iohannis
Ariton e socru mic: fiica sa, Ioana, i–a spus

Ioana Ariton s-a căsătorit, ieri, cu Ciprian Rogojan, alias Cici din trupa Sistem. Frumoasa fiică a lui Ion Ariton şi iubitul său au spus ”Da!” ofiţerului de stare civilă, nimeni altul decât primarul Sibiului, Klaus Iohannis, arată mondenonline.ro. Potrivit sursei citate, ce­remonia a fost una discretă la care au parti­cipat părinţii şi prieteni ai celor doi. Duminică, Ioana şi Ciprian se vor căsători religios în Po­iana Braşov, unde vor petrece alături de invi­­taţii lor la un cochet hotel închiriat pentru eve­niment. La petrecere şi-au anunţat pre­zen­ţa o sumedenie de vedete printre care Mihai Măr­gineanu, Mandinga, colegii săi din fosta trupă Sistem, Răzvan Simion şi Dani Oţil (Antena 1).
Potrivit mondenonline.ro, mireasa poartă inelul de logodnă dat de Cici în urmă cu o lună de zile, moment pe care percuţionistul băimărean l-a premeditat mult timp.
Le urăm şi noi Ioanei şi lui Cici „Casă de piatră”!comentarii
5 comentarii

Casă de piatră și fericire.
G.T.
22.09.2012 07:32
de ce stergeti comentariile:)lasati doar ce va convine...vai vai
pisi rau
22.09.2012 11:34
da ce zici daca te trezesti cu cont de badoo,femeie casatorita,fara sa fi dat nici un allow la nici o aplicatie pe facebook?foarte distractiv nu?atunci te intrebi doua chestii:cine imi stie parola mailului,si de ce ar face asta, nu?raspuns:ori ca sa te aiba la mana, ori ca sa te compromita ca iti cauti barbalai in timp ce tu ai barbat acasa.am inteles ca badoo e si contra cost deci concluzia e ca e un jeg de site care se ocupa cu compromiterea unor oameni pentru cativa lei.un site de ultima speta un jeg jegos.
nu mi-am facut cont badoo,cine l-a facut?
22.09.2012 13:03
Tinerilor insuratei: Casa de piatra! Ne poate spune domnul primar care sunt criteriile dupa care selectioneaza pe cei care-i casatoreste el, personal? O face pe pile? De ce sunt doar unii privilegiati si au dreptul sa se casatoreasca in Primaria din Piata Mare, iar "prostimea" in vechea primarie? Aud? Rusinica, Herr!
Vipera
23.09.2012 11:34
Astia se si inmultesc ...
Ema
26.09.2012 09:39
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia