Tribuna
Aproape 700 de candidați înscriși la BAC-ul de toamnă, în județul Sibiu
Andra MARINESCU
840 vizualizari
Aproape 700 de candidați înscriși la BAC-ul de toamnă, în județul Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
În județul Sibiu, 688 de candidați s-au înscris pentru a susține examenul național de Bacalaureat în sesiunea august - septembrie 2019.


Potrivit calendarului Ministerului Educației Naționale, BAC-ul de toamnă va începe în 21 august, cu proba scrisă la Limba și literatura română. A doua zi, pe 22 august, se va desfășura proba scrisă la Limba și literatura maternă, iar pe 23 august cea obligatorie a profilului. Pe 26 august va avea loc proba scrisă la alegere, în funcție de profil și specializare.
Evaluarea competențelor va începe în 27 august, cu cele la Limba română. Pe 9 august se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 30 august și 2 septembrie evaluarea competențelor digitale, iar între 2-3 septembrie evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională.
Primele rezultate vor fi afișate pe 3 septembrie, zi în care se pot depune și eventualele contestații. Între 3 - 6 septembrie vor fi soluționate eventualele contestații, iar rezultatele finale se vor afla pe 7 septembrie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia