Tribuna
SEVIS
Aproape 200 de sibieni au fost vaccinați cu AstraZeneca în prima zi
Aproape 200 de sibieni au fost vaccinați cu AstraZeneca în prima zi

Aproape 200 de sibieni au fost vaccinați cu ser de la AstraZeneca în prima zi în care s-a putut realiza acest lucru.

Vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca s-a putut realiza, luni, în toate cele 4 fluxuri noi de vaccinare amenajate la nivelul județului Sibiu: Centrul de Vaccinare fix SB C2 – Centrul Redal Expo, din municipiul Sibiu, str. Johann Sebastian Bach, nr. 4 – două fluxuri de vaccinare; Centrul de Vaccinare fix SB C14 – Casa de Cultură din orașul Cisnădie, str. Sibiului, nr. 1, cu un fluxuri de vaccinare și Centrul de Vaccinare fix SB C17 - Shopping City Șelimbărdin comuna Șelimbăr, Şos. Sibiului, nr. 5, unde este un flux de vaccinare.

„Pentru a se asigura de buna desfășurare a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în centrele de vaccinare nou-înființate pentru imunizare cu serul AstraZeneca, prefectul județului Sibiu, Mircea Dorin Crețu, împreună cu directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu, col. dr. Daniel Chelcea, au efectuat la începutul zilei vizite în toate cele 3 centre. Primele imunizări cu vaccinul AstraZeneca au avut loc în condiții de siguranță, iar campania de vaccinare decurge corespunzător”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În prima tranșă de vaccin AstraZeneca a fost asigurat stocul necesar pentru 240 de imunizări în cele 3 centre de vaccinare, conform programărilor. La prima oră a dimineții de marți va ajunge cea de-a doua tranșă de vaccin AstraZeneca în județul Sibiu, pentru a continua procesul de vaccinare al persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, care se încadrează în categoria a doua din Strategia de vaccinare vaccinare împotriva COVID-19 în România.

Până luni la ora 19.00 în județul Sibiu au fost administrate un număr total de 194 de doze de vaccin AstraZeneca. La Centrul De Vaccinare Fix SB C2 - Centrul Redal Expo Sibiu au fost administrate 94 de doze, la Centrul De Vaccinare Fix SB C14 - Casa De Cultură Cisnădie - 52 de doze, iar la Centrul De Vaccinare Fix SB C17 - Shopping City Șelimbăr, 48 de doze.

 

comentarii
2 comentarii

daca erau vaccinati 2000 era o realizare...
un sibian
16.02.2021 09:50
Sa le fie de bine!
16.02.2021 09:57
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia