Tribuna
PNL
Aplicație pentru programarea online la ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public
Aplicație pentru programarea online la ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public

Administrația locală din Sibiu continuă să își digitalizeze serviciile pentru a facilita relația cu cetățenii, motiv pentru care începând de luni, 7  octombrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat pune la dispoziția publicului două aplicații care să reducă timpul de așteptare la ghișee.

O aplicație web permite programarea la ghișeele serviciului în vederea achitării de taxe sau depunerii de acte pentru abonamente de parcare, accesul în zona pietonală, ocuparea domeniului public, inclusiv cu terase sezoniere, probleme legate de mașini abandonate, etc.

O altă aplicație web a fost construită pentru programarea în audiență conducerea acestui serviciu pentru discuții și rezolvarea unor situații mai deosebite; programul de audiențe este în fiecare zi de miercuri, de la 12:00 la 13:30.

Programările se vor face online, printr-un soft foarte simplu de utilizat, acestea fiind stabilite din 10 în 10 minute, pentru luna în curs și luna următoare.

 

Cinci pași simpli:

  1. Accesați butonul aplicației amplasat pe pagina principală a site-ului www.sibiu.ro sau pe site-ul www.spadpp.sibiu.ro
  2. Completați formularul online cu cele câteva date solicitate
  3. Selectați data și ora dorite, în măsura disponibilității
  4. Se realizează rezervarea pentru data și ora selectată; aceasta se poate anula sau modifica  online, direct de către cetățean, prin intermediul aceleiași platforme.
  5. Primiți un email de confirmare cu data și ora, în care va fi indicată adresa și ghișeul la care trebuie să vă prezentați

 

Cetățenii cu programare online se vor prezenta la ghișeul nr. 3 din sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din Piața Mică nr. 22, în data și la ora indicate.

 

Pe site-ul www.sibiu.ro sunt disponibile în butonul PROGRAMĂRI ONLINE aplicații pentru următoarele servicii:

  • depunerea actelor în vederea obținerii unei noi cărți de identitate
  • depunerea actelor în vederea înregistrării noului născut
  • transcrierea documentelor de stare civilă
  • programarea cununiilor civile
  • înregistrarea/radierea autovehiculelor la Direcția Fiscală


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia