Tribuna
APIA – Centrul județean Sibiu primește cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin
APIA – Centrul județean Sibiu primește cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul județean Sibiu reamintește potențialii beneficiari că până la data de 09 august 2021 inclusiv primește cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2021, în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19, în conformitate cu OUG 58/2021,  publicată în Monitorul Oficial nr. 632/28.06.2021.

Cererea de solicitare a ajutorului de stat și documentele justificative se depun la Centrul județean Sibiu, din strada Someșului, nr. 49,  sau pot fi transmise prin fax, poștă sau în format electronic ca document scanat, prin e-mail, cu condiția asumării prin semnătură de către reprezentantul legal al beneficiarului pe fiecare pagină a documentului transmis.

„Rugăm beneficiarii să contacteze medicii veterinari în vederea generării documentul emis de utilizatorii Sistemului național de identificare și înregistrare a animalelor (SNIIA) din care rezultă efectivul de bovine”, transmite APIA Sibiu.

Plata ajutorului de stat se efectuează până la data de 31 decembrie 2021.

Nu se acordă plăți ulterior datei de 31 decembrie 2021 dacă se constată că acestea nu au putut fi efectuate din cauze imputabile beneficiarului, respectiv nedeclararea unui cont valid la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

 

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA