Tribuna
Apelul medicilor Spitalului TBC Sibiu: „Ajutați-ne să avem grijă de sănătatea plămânilor dumneavoastră”
Laura BUCIU
13298 vizualizari
Apelul medicilor Spitalului TBC Sibiu: „Ajutați-ne să avem grijă de sănătatea plămânilor dumneavoastră”

Medicii Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu fac apel către cei care îi pot ajuta pentru a cumpăra echipamente și materiale sanitare pentru protecția personalului medical, în condițiile în care în faza a doua, când spitalele de boli infecțioase vor fi depășite, pacienții vin spre spitale TBC.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, Cristian Roman, a lansat un apel către toți cei care pot ajuta unitatea medicală în achiziționarea unor echipamente și materiale sanitare pentru protecția personalul medical.

„Astăzi vă spunem: Ajutați-ne să putem avea grijă de plămânii dumneavoastră în continuare! Coronavirusul impune echipamente de unică folosință (măști, halate, mănuși, viziere etc.) la fiecare contact cu pacientul suspect sau infectat, iar în această perioadă de criză a resurselor la nivel mondial prețurile au crescut de zeci de ori față de momentul de dinaintea izbucnirii pandemiei. Spitalele de pneumoftiziologie din țară sunt prevăzute să preia pacienții cu coronavirus în faza a doua, atunci când spitalele de boli infecțioase vor fi depășite de numărul de pacienți internați și izolați”, spune Roman.

Directorul afirmă că prin donații își dorește să achiziționeze materiale sanitare și echipamente astfel încât unitatea medicală să fie pregătită pentru salvarea vieților pacienților care dezvoltă complicații provocate de coronavirus.

„În plus, patologia respiratorie tratată în spitalul nostru, cu simptomatologie similară cu coronavirus, implică în fiecare zi un risc sporit pentru medici, fiind în permanență expuși pericolului de a fi infectați cu COVID-19”, mai spune Roman.

În Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, într-un an au fost  consultați  aproape 18.000 de pacienți, dintre care 16.000 adulți și 2.000 copii.

De asemenea, peste 3.000 de bolnavi au fost internați în regim spitalizare continuă și alți aproximativ 1.000, în regim spitalizare de zi.

Cei care doresc să sprijine în această perioadă sistemul medical pot fi alături de reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu prin donații către asociația spitalului (Asociația Pneumologia - Cont RO46BTRL03301205S54494XX, deschis la Banca Transilvania - tel. 0269210979, spitaltbcsibiu@yahoo.com ), constând în bani sau echipamente de protecție sau prin completarea formularului 230. De asemenea, orice salariat poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit, potrivit art. 79, alin. 1 din Codul Fiscal. http://spital-tbc.ro/reusim-impreuna/.


comentarii
3 comentarii

Pai nu e ma directorul vostru mare pnlist? E doar de umplutura?
24.03.2020 18:44
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.
Patricia
25.03.2020 02:18
Mortii ma-ti de parasuta, cioara venita de afara, nu mai ai sursa de venit si aum iti faci reclama aici?
Alo Tribuna, de ce lasati sa fie postate astfel de anunturi fara sa le stergeti imediat?
@Patricia
25.03.2020 08:33
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA