Tribuna
Apel umanitar. Un tânăr din Sibiu are nevoie de sprijin în lupta cu cancerul
17934 vizualizari
Apel umanitar. Un tânăr din Sibiu are nevoie de sprijin în lupta cu cancerul

Diagnosticat cu o formă de cancer severă, un tânăr din Sibiu are nevoie urgentă de ajutorul celor din jur pentru a-și putea continua tratamentul.

A urmat o schemă de tratament, iar acum singura sa salvare este un medicament care trebuie cumpărat de el, iar prețul pentru o singură cură este de 18.000 lei. Sibianul are nevoie de șase astfel de cure pentru a ajunge la remisia completă a tumorilor.

Orice ajutor este binevenit și îl poate ajuta pe Andrei să câștige bătălia cu această boală cumplită.

Mai jos redăm apelul său:

 

„Mă numesc Barta Andrei Alexandru, am 31 ani și în urmă cu opt luni am fost descoperit  la o examinare ecografică cu tumori abdominale  de dimensiuni mari, iar în urma examinării CT s-a pus în evidență  și o masă tumorală mediastinală.

Am fost internat în Clinica de Hematologie Sibiu unde mi s-au efectuat mai multe investigații, s-a stabilit ca Dg Limfom  nonHodkin mediastinal difuz cu celula mare B stadiul IIIB cu diseminări renale și pancreatice.

S-a stabilit schema de tratament care a fost administrat în Clinica de Hematologie Sibiu.

După epuizarea a trei linii de terapie răspunsul a fost parțial la tratament, fapt confirmat de PET Ct. efectuat la Oradea (Concluzie: persistent complexului tumoral  mediastino-pulmonar drept, determinări secundare pancreatice și renale).

S-au recitit examenele histopatologice și  imunohistochimice la Oncoteam București  care a confirmat diagnosticul și s-a testat suplimentar  pozitiv PD1 (Histopathological aspect and immunohistochemical configuration are compatible with a diffuse non-Hodgkin malignant lymphoma with large cell B (DLCCL), positive).

În urma acestor concluzii s-a decis că ultima șansă pentru remisia completă a tumorilor ar fi tratamentul cu Nivolumabul, un medicament de ultimă generație care este considerat imunoterapie, terapie biologica, nu este citostatic, citostaticele  dovedindu-se ineficiente până în prezent.

Acest medicament  trebuie  cumpărat și costă aproximativ 18.000 lei per cură, care se face la 2-3 săptămâni fiind necesare cam 6 cure, până se obține remisia completă a tumorilor ca mai apoi să fie efectuat  autotransplantul  în vederea vindecării.”
 

Barta Andrei Alexandru  cont Lei  RO90BTRLRONCRT0094170002

Mama Barta Domnica Maria Cont Euro RO19BTRL03304201675603XX

comentarii
1 comentarii

Oare ce mai face? O fi bine ? Nu se mai spune nimic!
15.05.2020 21:36
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia