Tribuna
Anunțul așteptat de medieșeni: Centura orașului intră în licitație pentru proiectare și execuție
Vasile ANTIPA
1355 vizualizari
Anunțul așteptat de medieșeni: Centura orașului intră în licitație pentru proiectare și execuție

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat pe platforma informatică de achiziții publice SICAP anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a municipiului Mediaș, în lungime de 8,5 kilometri.

Durata contractului va fi de 30 luni din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și minim 36 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Valoarea estimată a acestui proiect este de 125.739.114 lei, fără TVA.

"Necesitatea acestei investiții constă în descongestionarea traficului în municipiul Mediaș, al doilea municipiu din județul Sibiu. Acest municipiu este situat la intersecția a două drumuri naționale importante în rețeaua de drumuri, Drumul Național  14 și Drumul Național 14A. Mediașul este afectat semnificativ de traficul de tranzit ușor și greu, național și internațional care se desfășoară în interiorul municipiului, pe arterele principale situate inclusiv în zona centrală a orașului", arată CNAIR.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA