Tribuna
Antivacciniștii au protestat din nou. Jandarmii i-au întrebat de certificatul verde
Antivacciniștii au protestat din nou. Jandarmii i-au întrebat de certificatul verde
© Razvan NEGRU

Zeci de sibieni au protestat duminică față de restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru că locul obișnuit unde se adunau a fost ocupat de Târgul de Crăciun, manifestanții și-au dat întâlnire în fața Magazinului Dumbrava.

Ei au venit cu steaguri tricolore și au cerut eliminarea certificatului verde care implică fie trecerea prin boală, fie vaccinarea. Protestatarii spun că se opun vaccinării în masă.

„Când nedreptatea devine lege, rezistența devine obligație”, au scris protestatarii pe o pancartă.

Cum legea obligă în prezent prezentarea certificatului verde celor care participă la manifestări organizate, jandarmii le-au cerut sibienilor participanți la protest să prezinte documentul, ceea ce a născut o reală revoltă.

„Noi tocmai împotriva acestui certificat protestăm. Cum să îl prezentăm?”, a spus un protestatar jandarmului care l-a chestionat.

Pentru că nu au putut fi prezentate documentele, cel mai probabil mulți dintre participanți vor fi sancționați contravențional. (L. B.)


comentarii
6 comentarii

"ART. 30
Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile."

orice amenda data de tablagii ca sa nu le zic lingai scarbosi este ilegala si trebuie contestata in baza articolului de mai sus din Constitutie. nici o hotarare data de vreun obscur CNSU nu bate litera Constitutiei Romaniei.
Constitutia Romaniei:
28.11.2021 22:32
Minciuni sfruntate L.B. Nici nu ti-ai trecut numele sa vedem cine este idiotul/idioata care a scris articolul asta.

Spui tu: "Cum legea obligă în prezent prezentarea certificatului verde"

In realitate NICI o lege nu obliga in prezenta prezentarea certificatului verde.

Este clar ca articolul este scris de un imbecil care nu face diferenta intre HG si lege. Toti analfabetii functionali care abia sunt in stare sa se exprime in limba romana au ajuns sa scrie articole si sa isi dea cu parerea in materie de justitie, morala si dreptate. Ei nu fac diferenta dintre stampila primarului si coada vacii.
Articol de propaganda stangista
28.11.2021 23:08
Doar un oligofren poate sa ceara certificat verde pentru a manifesta. Jandarmii care fac asta ar trebui demisi urgent!
Cocosila
28.11.2021 23:08
:))))))))) prostalailor ...va e frica de cipuri si 5G. Din cauza voastra imbecili cu pancarde, suntem de atata timp cu tot felul de restrictii. Sa va iau in PoWLA cretini nespalati. Bagti in voi tutun, alcool, droguri si alte cacaturi dar cand vine vorba de vaccin, va trageti pe cur ca va modifica ADN-ul. Pai bai prostilor dovada ca ADN-ul vostru e modificat deja, este simplul fapt ca sunteti retardati!!!!!!!
PROSTALAI CU PANCARDE
29.11.2021 08:12
@ 08:12

Mars inapoi in gaura de sobolan de unde ai iesit, nenorocit de securist ce esti. S-a trezit propagandistul de servici sa ne spuna ca otravurile lui Bill Gates sunt mai bune decat otravurile din droguri. Ce comparatie idioata.

Bai drogatule, nu te duce mintea nici pana la WC, nulitate ce esti. Esti de o prostie inspaimantatoare. Nu stiu cum de te platesc securistii, ca esti prea prost. Faci mai multe deservicii propagandei vacciniste, fraiere prin comentariile tale idioate.
29.11.2021 10:36
Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA.

Site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor aproape s-a blocat ieri după ce o informație online s-a viralizat rapid - „Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer!” suna avertismentul însoțit de link-ul către sponsorizările primite de medici din România în 2019.

Cifra este cu mult mai mare. 3944 de cadre și instituții medicale au fost sponsorizate de Pfizer cu sume de milioane de lei numai în 2014!

Detalii pe ActiveNews.
Mafia vaccinurilor
29.11.2021 11:44
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia