Tribuna
Angela Merkel la Sibiu – şanse mici
Sorana MAIER
1826 vizualizari
* Primarul Klaus Iohannis a spus ieri că sunt şanse mici ca Merkel să vină şi la Sibiu în cadrul vizitei pe care o va face în România * în aceeaşi zi, cancelarul Germaniei va vizita şi Bulgaria * Klaus Iohannis, care este şi preşedintele FDGR, va participa la Bucureşti la întâlnirile care vor avea loc cu ocazia vizitei *
Şansele ca Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să includă şi Sibiul în vizita pe care o va face în România, în luna octombrie, sunt mici, a declarat ieri primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

"Se mai lucrează la program, dar şansele să vină la Sibiu sunt destul de mici, din cauza timpului foarte scurt alocat vizitei în România", a spus Iohannis. Preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, Iohannis va participa la cel puţin o întâlnire din cadrul vizitei cancelarului german la Bucureşti.
Angela Merkel va sta în România câteva ore şi în aceeaşi zi va pleca şi în Bulgaria.
"Am constatat că noi din Est suntem trataţi aşa, la pachet. Şi ministrul de externe german a rezolvat trei ţări într-o zi, doamna cancelar rezolvă două ţări într-o zi", a comentat Iohannis timpul scurt pe care oficialul german îl va petrece în România.
Ministrul de externe al Germaniei, Guido Westerwelle, a fost, în luna iunie, la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, apoi a venit la Sibiu, unde s-a întâlnit cu Iohannis şi cu etnicii germani, după care a plecat în Republica Moldova.
Primul ministru al Landului Bavaria, Horst Seehofer, s-a aflat şi el la Sibiu în luna mai şi a declarat că îi va recomanda cancelarului german să vină şi la Sibiu în timpul vizitei pe care o va face în România.comentarii
2 comentarii

Tari de mana a doua, tratatie la pachet.
cetateanu
01.10.2010 08:15
Nu ajunge ca vine cu bani , sa mai blocheze si traficul ?
Iomut
01.10.2010 20:33
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia