Tribuna
AFF
Angajată a unei bănci din Mediaș, a retras fraudulos banii unor clienți
Angajată a unei bănci din Mediaș, a retras fraudulos banii unor clienți
Foto cu caracter ilustrativ © Arhivă

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu au reținut o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a opt clienți ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (L. B.)

 





comentarii
2 comentarii

De 7- ani banuita -- culmea nimeni nu sa sesizat??? cineva a pierdut banuti si nu sa observat asta??? cred ca sa schimbat seful si acum cineva a avut curajul sa ia atitudine
02.02.2023 23:04
OTP MEDIAS
Inna
03.02.2023 16:43
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA