Tribuna
PNL
Noul Cod al Muncii
Angajat vs angajator. Cine câştigă?

Avocatnet.ro reia seria de seminarii şi conferinţe în ţară, prin organizarea unui eveniment dedicat relaţiilor de muncă. Conferinţa „Noul Cod al Muncii. Angajat vs angajator. Cine câştigă?” va avea loc în data de 12 martie 2011, la Hotel Continental Forum din Sibiu (Piaţa Unirii nr. 10, Sibiu), începând cu ora 9.30.
Organizatorii vor ca prin acest eveniment să prezinte o analiză a specialiştilor în domeniu asupra modificărilor pe care Executivul doreşte să le aducă actualului Cod al Muncii. Deşi încă actul normativ nu a fost publicat în Monitorul Oficial, au apărut detalii despre modificările pe care Guvernul doreşte să le aducă actualului Cod al Muncii. Printre principalele modificări se numără extinderea perioadei de preaviz, modificarea criteriilor în cazul concedierilor colective sau a celor referitoare la timpul de lucru, cât şi noi amenzi contravenţionale.
Conferinţa se va axa pe un dialog interactiv cu participanţii. Ea se adresează atât angajatorilor, cât şi angajaţilor din companiile mari, mici şi mijlocii din România. Prin acest eveniment, organizatorii doresc să lămurească neclarităţile survenite în urma modificărilor aduse Codului Muncii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica