Tribuna
Apa Canal
Andra la Festivalul Tribuna: ”Vă aştept în 8 iulie, va fi o super atmosferă!”
Sorana MAIER
11889 vizualizari
Andra la Festivalul Tribuna: ”Vă aştept în 8 iulie, va fi o super atmosferă!”
Doar două zile ne mai despart până la Festivalul Tribuna, prilej de întâlnire cu unii dintre cei mai apreciaţi solişti ai momentului, în cele două seri de spectacole, vineri, 7 iulie, pentru iubitorii de folclor şi sâmbătă, 8 iulie pentru cei de muzică uşoară. Un veritabil spectacol de sunet şi lumini va avea loc pe scena din Piaţa Mare, una dintre cele mai mari scene amplasate în centrul Sibiului şi folo­sită de regulă, la festivalurile consa­crate.

 

Silvia Macrea: ”Vă aşteptăm să vă bucuraţi de cele mai frumoase cântece şi dansuri tradiţionale”

Centrul „Cindrelul –Junii” Sibiu este alături de Festivalul Tribuna de la pri­ma sa ediţie, din 2014.
”Ne bucurăm că şi în acest an, prin intermediul Ansamblului Folcloric „Ceata Junilor”, suntem alături de co­tidianul Tribuna şi cititorii săi, la o sărbătoare devenită deja tradiţie în municipiul Sibiu: Festivalul Tribuna. Ne leagă o prietenie strânsă şi o colaborare de durată, cotidianul Tribuna sprijinindu-ne în toate demer­surile de promovare şi valorificare a culturii tradiţionale. De asemenea, alături de Tribuna se vor afla şi copiii Şcolii de Dans „Ioan Macrea”, care urcă în premieră pe scena acestui festivalul, într-un spectacol plin de culoare şi de ritm. Vă aşteptăm în 7 iulie, în Piaţa Mare din Sibiu, să vă bucuraţi, alături de noi, de cele mai frumoase cântece şi dansuri tradi­ţionale”, spune Silvia Macrea, mana­ger CJCPCT „Cindrelul –Junii” Sibiu.
Începând cu ora 20, pe scenă vor urca copiii Şcolii de Dans "Ioan Macrea", Ansamblul folcloric "Cea­ta Junilor", Sergiu Cipariu, Tra­ian Stoi­ţă, Camelia Cosma Stoiţă, Ionuţ Fulea şi Mariana Deac.

Traian Stoiţă vine cu "Poveste de însurătoare"
   
Prezentatorul primei seri a Festi­valului, Traian Stoiţă, vine în faţa pu­blicului nostru cu o melodie nouă, cel mai important proiect al său din 2017.
”Festivalul Tribuna, un proiect cultural de suflet! Mă bucur să fiu din noi alături de cotidianul Tribu­na, în sărbă­toarea pe care a im­pus-o prin calitate încă din 2014. În fiecare an, am păstrat pentru mine câte o părticică din bucuria creată în Piaţa Mare, bucurie cu care revin şi vineri, 7 iulie, pe scena Festivalului Tribuna. Am ales să îmi leg cel mai important proiect muzi­cal din acest an, de evenimentul Tribunei. "Po­ves­te de însurătoare" e melodia pe care o voi lansa vi­neri, pentru publicul sibian, ur­mând ca seara, la ora 21:00 să lansăm şi video­clipul pe internet. Mulţu­mesc, Tribuna! Mulţumesc pentru profesionalism şi pentru prietenie! LA MULŢI ANI!”, ne-a transmis Traian Stoiţă.

Andra, prima dată cu bandul la Sibiu

În cea de-a doua seară de festival, sâmbătă 8 iulie, vor urca pe scenă Domino, What's Up şi Andra.
Una dintre cele mai iubite soliste, Andra, este vedeta serii de sâmbătă.
Este pentru prima dată când artista cântă pe o sce­nă din Sibiu alături de noua ei trupă.
”Dacă eşti din Sibiu sau dacă vrei să participi la un super-concert, te aştept în Sibiu pe 8 iulie. Voi fi acolo cu bandul meu, va fi o super-at­mosferă. Vă aştept!”, a spus Andra pentru Tribuna.

Sebastian Marcovici: Aş cânta şi aş face şi poze, dacă s-ar putea

Numele lui Sebastian Marcovici alături de cel al Tribunei este legat, de câţiva ani de fotografii de cali­tate, de imagini spectaculoase. De data aceasta, Sebastian Mar­covici vine alături de Tribuna într-o altă ipostază a sa, cea de lider al tru­pei Domino.
”În calitate de fotograf al coti­dianului Tribuna, pentru mine este o adevărată feri­cire că pot să vin în faţa pu­blicului cu cealaltă mare pasiune a mea - muzica. Da­că ar fi posibil, aş cânta şi aş face şi poze deodată!”, spune Sebastian Marco­vici, liderul trupei Domino, adău­gând "sâmbătă seara vom cânta mai mul­te piese din folclor reinterpretate".
Festivalul Tribuna face parte din proiectul TRIBUNA MUSIC&MORE, cofinanţat de Primăria Sibiu şi Consiliul Local Sibiu prin Agenda Culturală 2017. Prima ediţie a proiectului a avut loc în anul 2014, când Tribuna împlinea 130 de ani de la prima apariţie în 1884.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA