Tribuna
Anamaria Prodan, FC Hermannstadt: ”Echipa nu o să ducă lipsă de nimic!” Fiica ei, cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc! Ce rol are Moraru în club și ce se va întâmpla cu Miriuță!
Ovidiu BOICA
3499 vizualizari
Anamaria Prodan, FC Hermannstadt: ”Echipa nu o să ducă lipsă de nimic!” Fiica ei, cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc! Ce rol are Moraru în club și ce se va întâmpla cu Miriuță!

 

La scurt timp după ce a semnat actele prin care a devenit membru în Consiliul Director, Anamaria Prodan a vorbit, la Digi Sport, care sunt planurile sale la FC Hermannstadt. Impresara a adăugat că fata sa cea mare, Rebecca (21 ani), va deveni ”cea mai tânără conducătoare”.
"Am o prietenie aparte cu patronul echipei din Sibiu, Claudiu (n.a. Rotar). Am stat de vorbă pe termen lung, am alături de mine oameni foarte dragi, cum e și Octavian Moraru. Am decis să mergem, să intrăm în proiectul ăsta, să facem ceva frumos. Orașul e superb, stadionul va arăta foarte frumos, o să facem ceva bun. Fata mea cea mare e numărul unu, eu o ajut pe ea. Ce presupune ca bani? Sunt chestii private! Echipa asta o să fie foarte OK, n-o să ducă lipsă de nimic. Noi, când am stat de vorbă, am făcut un plan pe termen lung. Mâine echipa are criosaună, a ajuns ieri în Sibiu, mâine va fi montată la stadion. Va avea condiții ca în străinătate. Da, fata mea va fi cea mai tânără conducătoare, la 21 de ani. Vasile (n.a. Miriuță) va fi la echipă în continuare, suntem alături de el. Important e să rămână în prima divizie, facem tot posibilul să nu retrogradăm. Avem părți egale cu Claudiu în acționariat. Eu văd modelul de business. Meseria mea va răzâne neatinsă, e ceea ce-mi place să fac. Când o să îmbătrânesc, o sa-i las pe oamenii care sunt alături de mine să conducă business-ul. O să ajut Sibiul cât o să pot. Am din partea mamei inteligența și energia. E o chestie inedită pentru fotbalul românesc, dacă nu se va implica nimeni va muri fotbalul și va muri și sportul în România", a spus Prodan la Digi Sport.
Imediat după se c-au parafat actele, Anamaria Prodan, împreună cu mai mulți membri din Consiliul Director al AFC Hermannstadt și cu Octavian Moraru au inspectat gazonul ”Municipalului”.
 

Citește AICI și Anamaria Prodan la FC Hermannstadt! Mureșan și Zamfir au plecat!”

 

comentarii
8 comentarii

Are ce pupa acum pozarul de la FCH (curul ăla mare a lui Ana....oricum mai mișto decât a lui Muri) !!!
Spor la treabă nas bubos !!!
Pentru oltena?ul pupincurist
03.06.2020 21:57
Ce bine că o să avem un conducător priceput la fotbal și cu mare experiență.....fata Anei.....21 de ani.....asta da lovitură !!!!
Felicitări domnilor creditori.....asta da lovitură !!!.....doamne ferește !!!
Dorin
03.06.2020 22:05
Faptul că investește cineva in fotbalul sibian nu poate fi decât de bun augur pentru oraș și pentru sibieni. Nu exista fotbal fără investiții, de performanță nici nu poate fi vorba, asa ca e o veste buna. D-na Prodan poate aduce plus valoare in echipa sibiului și personal cred ca o va face, rămâne ca timpul să ne confirme. Baftă Hermannstadt!
Faust
03.06.2020 22:21
superinvestitoarea
si fiica de 21 de ani
stie sa ia cu 2 miini
si sa dea nimic

nu va mai incredeti in mitici,mitice de bucala
eu sustinator de fc de mai multi ani
cu bilet platit
si cu 3 drumuri de sustimnator la mures

NU MAI MERG LA STADION
GATA la revedere ,pa si pi curind
adi3
04.06.2020 15:42
O prostie imensă! Aparent e bine, dar în realitate nu cred să fie ceva de durată.
B.Utoru
05.06.2020 07:38
din seria, pumnul meu minte nu are!
john
05.06.2020 12:43
Sa nu-i dati nici un leu la olteanca d-na primar, daca i-a trebuit echipa sa o tina din fonduri propri, nu din bani publici!!!
Suporter Hermmanstadt
05.06.2020 21:55
Cu astia nu se face nimic in Sibiu. Sunt atatia oameni de fotbal in oras dar nu au banii necesari pentru prima liga. Am o propunere care si eu asi implementaua in firma. Astfel fotbalul va fi pur sibian si lumea ar fi mai atasata de echipa. Propun ca fiecare patron sau sef de firma din Sibiu sa mareasca salariile angajatilor cu 20 roni si acestia sa fie obligati sa contibuie lunar cu 10 roni pentru sportul sibian. Astfel se vor aduna bani suficienti pentru performanta in fotbalul sibian. Aceasta impune ca oameni cinstiti si atasati din oras sa conduca clubul.
Eddy
06.06.2020 09:55
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia