Tribuna
Anamaria Prodan la FC Hermannstadt! Mureșan și Zamfir au plecat!
Ovidiu BOICA
3823 vizualizari
Anamaria Prodan la FC Hermannstadt! Mureșan și Zamfir au plecat!
Impresara a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului de pe ”Municipal”, iar fiica ei cea mare, Rebecca, o va reprezenta în Consiliul Director. Anamaria Prodan a declarat, la Digi Sport, că ”are părți egale în acționariat cu Claudiu” (n.a. Rotar), unul dintre finanțatorii importanți ai lui Hermannstadt. Odată cu reprezentanta familiei Prodan Reghecampf, la echipa sibiană a ajuns și Octavian Moraru (Fotbal Hebdo). În ceea ce-l privește pe antrenorul Vasile Miriuță, acesta nu este în pericol de a avea soarta lui Iuliu Mureșan, fostul președinte, și a lui Răzvan Zamfir, Directorul de Scouting, care și-au încheiat socotelile cu Hermannstadt.

 

Anamaria Prodan a ajuns la un numitor comun cu reprezentanții AFC Hermannstadt și se va implica pe viitor la echipa sibiană atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. Prezentă la Sibiu miercuri la prânz, impresara a negociat cu principalul investitor de la Hermannstadt, Claudiu Rotar, care a și anunțat că cele două părți au ajuns la un numitor comun.

”Am semnat toate actele. Este o zi importantă, pentru că eu îmi doresc binele acestui club. Nu dau pe nimeni afară și nu fac rău nimănui. Sunt bine intenționat. Vreau să ajut Hermannstadt și orașul Sibiu. E tot ce îmi doresc. Vreau să aduc bani în club, iar Anamaria Prodan ne poate ajuta în aceste momente. Ana a fost cooptată în Consiliul Director al clubului nostru, alături de restul partenerilor pe care îi avem. O să fie membru în Consiliul de Administrație, ne va sprijini financiar. Este o zi foarte importantă pentru Sibiu și pentru Hermannstat!”, a declarat Rotar pentru gsp.ro.

Impresara nu va face propriu-zis parte din Consiliul Director al clubului, ci va fi reprezentată de fiica sa cea mare, Rebecca, în vârstă de 21 de ani. Anamaria Prodan a afirmat că Rebecca va deveni ”cea mai tânără conducătoare”.

La scurt timp după ce a semnat actele, Anamaria Prodan a vorbit, la Digi Sport, care sunt planurile sale la FC Hermannstadt. Totodată, impresara a spus că va veni la Sibiu împreună cu Octavian Moraru, cel care se implică deja în viața echipei de mai bine de două săptămâni și care este reprezentantul Fotbal Hebdo. În ceea ce-l privește pe Vasile Miriuță, acesta va continua să o pregătească pe Hermannstadt, a dat asigurări Anamaria Prodan. Miriuță nu este străin de familia Prodan Reghecampf, el jucând în Germania alături de Laurențiu, soțul impresarei, în plus fiind impresariat chiar de Anamaria.

 

Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir sunt out

 

În schimb, ceea ce TRIBUNA a scris încă de acum două săptămâni, s-a concretizat. Din managementul clubului nu va mai face parte Iuliu Mureșan, cel care ocupase funcția de președinte după îndepărtarea lui Teodor Birț. Odată cu Mureșan, de la Hermannstadt a plecat și Răzvan Zamfir, cel care este mâna dreaptă a (deja) fostului președinte, și care a ocupat funcția de director al Departamentului de Scouting al clubului.

”A.F.C.Hermannstadt a reziliat astăzi pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!”, a postat clubul sibian pe contul de socializare.


comentarii
3 comentarii

faina poza,aia 3 trandafiri o sa fie emblema echipei?
interesant ca muresan nu graieste nimic
prietenii stiu de ce
adi3
03.06.2020 19:01
Panarama asta o sa ajungă cum a ajuns Columbeanu
Gigu
03.06.2020 22:29
Daca e poza de ieri, unde dracu sunt mastile pe mufa? din 4 persoane in poza nici una nu are masca...sunte in interiorul unui birou iar distanta dintre ei nu e mai mare de 2 m. Sunt curios daca se sesizeaza cineva...
Masca cu trandafiri
04.06.2020 08:55
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia