Tribuna
PNL
Amenzi la terase și în autobuze: sibienii nu respectă distanțarea fizică
Amenzi la terase și în autobuze: sibienii nu respectă distanțarea fizică
Foto cu caracter ilustrativ © Arhiva Tribuna

Echipele mixte care acționează pentru verificarea regulilor impuse în pandemie au dat amenzi teraselor din Sibiu unde nu sunt respectate distanțarea fizică și locul prevăzut la mese.

Potrivit Prefecturii Sibiu, în ultimele 24 de ore a fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese. Au mai fost aplicate trei sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. 

Efectivele poliției locale au efectuat verificări în mijloacele de transport în comun și au aplicat  3 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a făcut șase verificări în urma cărora au fost aplicate două avertismente.

„Reamintim că scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2”, a spus Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

 

 

comentarii
2 comentarii

Veniți și prin piețe să vedeți câți au mască...și aceea e pusă doar pe gât. Mâinile pe bani, apoi mâinile pe marfă, apoi iar pe bani. Dezinfectanții sunt interziși !
Negu Store
11.07.2020 17:54
dnu velea si turcan nu mai au bani?
raluka pentru pomeana celor doi verisori decedati
care nu ezista oricum
minciuni de botoshani
adi3
11.07.2020 18:39
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia