Tribuna
SEVIS
Amenzi de aproape 20.000 de lei, date duminică. Șase sibieni veniți din străinătate au ieșit din carantină
Amenzi de aproape 20.000 de lei, date duminică. Șase sibieni veniți din străinătate au ieșit din carantină
Foto cu caracter ilustrativ © www.facebook.com/politiasibiu

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului coronavirus. La activităţi au participat 120 de forțe ale poliției și poliției locale.

Astfel, au fost verificate 1.141 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 88 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 219 mijloace de transport, din care 15 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale în valoare de 19.000 de lei. Șase dintre ele, în valoare totală de 8.000 de lei, au fost aplicate pentru șase sibieni care au ieșit din carantină. Este vorba despre doi medieșeni în vârstă de 52, respectiv 27 de ani, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Apoldu de Sus, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Netuș, un bărbat în vârstă de 51 de ani, tot din Netuș, și un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Brădeni, toți reveniți din străinătate.

Alte 74 de sancțiuni, în valoare de 10.500 de lei, au fost aplicate celor care nu mai vor să poarte masca. Alte două sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei au fost date pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 150 de persoane și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment, pentru nerespectarea măsurii de a purta mască de siguranță.

Jandarmii sibieni au desfășurat, duminică, activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.  De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.  În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 6 avertismente scrise și o amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștii de protecție. (L. B.)

 

comentarii
1 comentarii

Vechiului coranvirus!
Între timp au produs băieții variante noi, îmbunătățite.
Un comentator
22.02.2021 13:57
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia