Continental
Tribuna
Amendați pentru denigrarea FDGR. Andreea Crețulescu, Bogdan Ficeac, Albin Marinescu, sancționați pentru afirmații „false și denigratoare”
Amendați pentru denigrarea FDGR. Andreea Crețulescu, Bogdan Ficeac, Albin Marinescu, sancționați pentru afirmații „false și denigratoare”

Jurnalista Andreea Crețulescu în calitate de moderator, iar Ovidiu Zara, Radu Golban, Bogdan Ficeac și Albin Marinescu ca vorbitori în cadrul emisiunii ”România la raport” difuzată de postul România TV la 31 octombrie 2018, au fost amendați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) la plata a câte 2000 de lei.

Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune, reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane, au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană, potrivit unui comunicat al FDGR.

În cadrul acelei emisiuni, au fost făcute publice afirmații potrivit cărora FDGR este continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România și că FDGR i-au fost retrocedate în centrul Sibiului zeci de clădiri în valoare de sute de milioane de Euro, afirmații care sunt false și denigratoare, mai arată reprezentanții FDGR.

Decizia luată de Consiliul director al CNCD cu unanimitate de voturi în luna iunie a.c. a fost comunicată abia acum FDGR.

 

 

comentarii
3 comentarii

Dacă FDGR nu este urmașul GEG, în ce calitate a primit atâtea imobile din Sibiu? Români, murim cu dreptatea în mână! Secole de împilare revin în actualitate! 5 sași au mai rămas în Sibiu și ne țin în lanț cum vor ei. Rușine celor care-l pupă în cur pe Iohannis!
B.Utoru
09.10.2019 10:37
mai taie din prostii ca degeaba iti iei banii de la psd.

FDGR a primit imobilele care au fost proprietatea comunitatii germane inca inainte de existenta GEG.
Acestea au fost trecute fortat in proprietatea GEG in urma aliantei din WW2 a Romaniei cu Germania care a impus acest lucru in toate tarile din sfera sa de influenta.

Cine nu stie istorie minte si vorbeste in gol, precum ministrii analfabeti si incompetenti care duc Romania de rapa in ultimii ani !

Cat despre sasii din Sibiu, sa ne aducem aminte unde era Sibiul inainte de a avea un primar si apoi un presedinte de CJ sas !
Cine a fost prin orasele din Moldova sau din sudul Romaniei stie despre ce vorbesc.

Mars inapoi la tine in Teleorman unde esti "roman mandru" dar mori de foame in timp ce unii "alesi" au masini de sute de mii de euro si isi fac vacantele cu elicopterul si avionul pe banii statului !
Mai nou toti idiotii se muta acolo pentru ca in cateva luni le vine randul sa fie prim-ministrii !!!
pt asistatul mincinos de la 10.37
09.10.2019 14:24
Esti mai indoctrinat decat pesedistii teleormaneni daca ii spui asta B.Utorului... si vorbeste civilizat! Unde e educatia saseasca pe care o admiri?!
09.10.2019 22:44
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia