Tribuna
Sevis
Amendă de 5.000 de lei după un eveniment organizat în zona centrală a Sibiului
Laura BUCIU
1106 vizualizari
Amendă de 5.000 de lei după un eveniment organizat în zona centrală a Sibiului
© Arhivă

Jandarmii sibieni au sancționat, marți seara, organizatorul unui eveniment din zona centrală a municipiului Sibiu cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor impuse pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, pe timpul desfășurării. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că spațiul destinat evenimentului nu era împrejmuit corespunzător (gardul împrejmuitor nu era continuu, iar în unele zone lipsea în totalitate), nu se realiza controlul persoanelor cu drept de participare la eveniment, nu exista personal de pază desemnat de către organizator și persoanele participante la eveniment nu purtau măști de protecție.

 

Două cazuri confirmate în județ în ultimele 24 de ore

 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr de 26.526 de persoane. Doi sibieni au fost diagnosticați în ultimele 24 de ore.

Până miercuri, au fost declarate vindecate un număr de 21.446 de persoane, iar 1.069 de persoane au decedat. Nu s-au înregistrat decese în ultimele 24 de ore.

Miercuri dimineața, la ora 08.00 erau spitalizate un număr de opt persoane, dintre care la ATI era un adult.

La nivelul județului Sibiu, în ultimele 24 de ore s-au efectuat 611 teste.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 244 de persoane aflate în carantină și un număr de cinci persoane în izolare.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia