Tribuna
PNL
Ambasadorul Rusiei la București a rămas fără portofel în timp ce participa la o piesă de teatru în Piața Mare
Ambasadorul Rusiei la București a rămas fără portofel în timp ce participa la o piesă de teatru în Piața Mare
© http://www.cvlpress.ro

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a rămas fără portofel în timp ce participa, împreună cu soția sa, la o piesă de teatru din cadrul FITS. O persoană necunoscută i l-a furat.

Surse judiciare au declarat că portofelul ambasadorului  Rusiei a fost sustras în timp ce acesta se afla în Piața Mare a Sibiului, sâmbătă noaptea, în jurul orei 21.30.

Ambasadorul a depus  o plângere și a spus că pe lângă suma de bani a rămas și fără un card diplomatic.

Ambasadorul avea în portofel bani românești și valută, suma totală fiind de aproximativ 500 de dolari.

Întrebați despre acest furt, reprezentanții Poliției Sibiu au spus că în weekend au fost înregistrate cinci plângeri privind infracțiuni de furt, hoții sustrăgând telefoane mobile și portofele.  

  • „În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu au fost înregistrate 5 plângeri privind infracțiuni de furt (telefoane mobile și portofele). Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfășoară activități de identificare a autorilor. Întrucât sunt dosare cu autor necunoscut, datele din anchetaă nu fac obiectul publicității”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia