FITS 2022
Tribuna
Ambasadorul Germaniei, în vizită la Primăria Sibiu
Ambasadorul Germaniei, în vizită la Primăria Sibiu

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a primit zilele trecute vizita noului ambasador al Germaniei în România, ES domnul Peer Gebauer.

”Este pentru prima dată când Excelența Sa se află la Sibiu în această calitate oficială și ne bucurăm de faptul că orașul nostru este printre primele pe care le vizitează în România. Sibiul are puternice conexiuni cu Germania, atât culturale și turistice, cât și economice, prin colaborarea cu Camera de Comerț Româno-Germană din capitală, dar și prin Clubul Oamenilor de Afaceri Germani Sibiu. Vizita de astăzi a fost un prilej de a consolida, extinde și diversifica multiplele legături pe care orașul nostru le are cu industria germană, atât de bine reprezentată la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor.

Noul ambasador al Germaniei la Bucureşti a preluat mandatul în această vară de la ES Cord Meier- Klodt, cel care înainte de finalizarea mandatului în România s-a aflat personal în orașul nostru, pentru a își lua rămas-bun de la primarul Sibiului, anunță Primăria Sibiu pe pagina de facebook.

ES, dl. Peer Gebauer, este născut în 1971 la Stuttgart și are un doctorat în drept, la Universitatea din Tübingen. A ocupat diverse funcții în cadrul Ministerului German al Afacerilor Externe, iar în perioada 2019-2021 a fost director al Direcției Afaceri Globale, Africa subsahariană, fiind responsabil de politica de dezvoltare și de politica externă privind migrația.

 

comentarii
2 comentarii

a venit sa ne traseze noile sarcini,retrocedari etc sau sa vada statuia?
08.10.2021 06:31
Vezi Str. Ana Ipatescu 23.!!
Proprietarii de clădiri, indiferent dacă sunt instituţii publice, persoane fizice sau juridice, vor avea obligaţia, prin lege, de a întreţine în stare corespunzătoare clădirile din proprietate, precum şi anexele acestora. Proprietarii vor trebui să cureţe faţadele locuinţelor şi construcţiilor aflate la stradă, să le tencuiască ori să le zugrăvească periodic şi să asigure inclusiv repararea imobilelor din proprietate,
Sanet
08.10.2021 09:52
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA