Tribuna
Sevis
Amantlâc cu iz penal, la Agnita
Amantlâc cu iz penal, la Agnita

Un cuplu din Agnita a împrumutat bani de la un bărbat din oraș, fără ca soțul să știe că soția era amanta celui de la care luase banii. Pentru a-și recupera suma împrumutată, bărbatul a început să își șantajeze amanta că va da în vileag relația lor. Totul s-a terminat la Poliție, cu amantul reținut pentru șantaj.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Agnita, este bănuit că, în perioada martie – aprilie și-ar fi amenințat amanta că îi va dezvălui soțului ei faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor.

„În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările continuă la nivelul Poliției orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului  de pe lângă Judecătoria Agnita. (L. B.)

comentarii
2 comentarii

Ce santaj e asta ? Din articol rezulta ca banii erau ai lui si trebuia recuperati. Apoi dand in vileag relatia lor se pune pe sine in prmejdie (de razbunarea sotului). Recuprandu-si suma de bani el obtine un folos necuvenit ??
15.04.2021 16:42
Si ne.... si cu banii luati!
15.04.2021 18:54
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia