Tribuna
SEVIS
Alt video viral cu un polițist din Sibiu. El coboară din mașină și șterge de zăpadă luneta mașinii din față
Laura BUCIU
1845 vizualizari
Alt video viral cu un polițist din Sibiu. El coboară din mașină și șterge de zăpadă luneta mașinii din față

O filmare făcută în noaptea de joi spre vineri în Sibiu, cu un polițist care șterge de zăpadă luneta unei mașini aflate în trafic, a strâns în doar câteva ore mii de vizualizări și a adunat sute de comentarii.

În imaginile postate pe pagina de Facebook Poliția Sibiu se vede cum polițistul coboară din autospecială și merge la mașina din față, oprită la semafor, și îi șterge luneta, deoarece era plină de zăpadă.

Filmarea a fost făcută în noaptea de joi spre vineri, în apropierea Pieței Cibin, după ce a nins puternic și s-a circulat cu dificultate.

Filmul este însoțit de textul „Iarna nu-i ca vara” și a fost distribuit de peste 1.000 de ori. VIDEO AICI

„Șoferul se pare că era înghețat. Nu a schițat nici un gest”, a comentat un bărbat. „Aș fi intrat în pământ de rușine”, spune un altul, în timp ce o femeie i-a felicitat pe polițiști: „Un gest foarte frumos care ne dovedește tuturor că înainte de funcția pe care o dețineți nu ați uitat să fiți Oameni! Felicitări!”.

În urmă cu câteva zile, polițiștii din Sibiu au fost implicați într-o bătaie generală cu bulgări de zăpadă. Incidentul distractiv s-a produs luni seara pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Polițiștii erau în patrulă și au intrat în jocul unei familii de sibieni, care își scoseseră copilul la bulgăreală.

 

comentarii
3 comentarii

Puturosul--- trebuia amendat pentru lene -- Poate cineva ma va blama dar-- 1- masina era pornita de putin timp ( deci inainte de a pleca la drum sterge-ti masina fata si spate -- pentru o buna vizibilitate -- prin asta previi accidente )-- daca era de mult in trafic -- luneta din spate era calda si topea zapada care ar fi cazut in timp . Oricum felicitari politistului dar asta nu trebuie sa fie regula Toti trebuie sa fim responsabili -- ,
eu
15.01.2021 21:49
Un tâmpit de polițist și niște proști cei care îl aplauda și zic că bine o făcut la "puturosu' ala! D c !?
Pentru că dubele au retrovizoare mai mari
Pe lateral și ai mai multă vizibilitate , nici nu iți trebuie oglindă pe mijloc.
Yo
16.01.2021 20:06
Cred ca politistul trebuia sa aplice legea sau cel putin sa-i spuna cat trebuia sa plateasca pentru ca nu si-a curatit luneta.
Sorin
17.01.2021 12:11
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia