Tribuna
Alina Graur, director interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu
Alina Graur, director interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

CJ Sibiu a numit un manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu: Alina Graur, fost director financiar-contabil al unității spitalicești. Prin dispoziția Președintei Daniela Cîmpean nr.70/5.03.2021, a fost numită în funcția de manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu Lenuța-Alina Graur, pe perioada suspendării contractului de management al titularului postului, Cristian Roman, desemnat în funcția de Secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. 

Alina Graur a deținut funcția de Director financiar-contabil al spitalului, începând din anul 2017 și până în luna martie 2021. De asemenea, în perioada 2009-2017 Alina Graur a fost șef serviciu Financiar-Contabil din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

În calitate de Manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu este prioritară continuarea modernizării infrastructurii unității noastre sanitare. Este vorba despre ducerea la bun sfârșit a reabilitării a două pavilioane ale spitalului și a Dispensarului TBC, cu finanțare din fonduri europene. De asemenea, vom continua investițiile în aparatură și echipamente medicale de ultimă generație. În acest an vom finaliza și proiectul prin intermediul căruia spitalul va fi dotat cu un Computer Tomograf plus alte echipamente esențiale pentru depistarea și tratarea problemelor respiratorii. Desigur, momentan ne canalizăm toate eforturile pentru gestionarea cât mai eficientă a perioadei de pandemie COVID-19”, a declarat Alina Graur.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica