Tribuna
PNL
Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, prinsă de polițiști în Italia
Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, prinsă de polițiști în Italia
Alina Bica, fostă șefă a DIICOT și urmărită internațional cu mandat european, a fost prinsă de polițiștii italieni, vineri seară.

"În urma cooperării polițienești internaționale, precum și a bunei relații instituționale între ministrul afacerilor interne din România și ministrul de interne italian, colegii din Italia au identificat și reținut doi urmăriți internaționali. Bica Alina Mihaela, urmărită internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de către Tribunalul București, pentru favorizarea faptuitorului, are de executat patru ani închisoare", a transmis Poliția Română.

Cel de-al doilea urmărit internațional, reținut de polițiștii italieni, este Ioan Bene. Acesta era urmărit internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de către Tribunalul București, pentru fals sub înscrisuri sub semnatură privată, dare de mită și evaziune fiscală. Bene are de executat șase ani și două luni de închisoare.
Potrivit Poliției Române, cei doi urmăriți internațional sunt în custodia autorităților din Italia, urmând a fi prezentați unei instanțe pentru a dispune asupra executării Mandatelor Europene de Arestare și asupra predării către România. 

comentarii
3 comentarii

ighen?
da nutzi pupila lu base si pretina cu raluka
nimic
11.07.2020 15:59
Boșii se plimbă liberi și-și mâncă liniștiți averile „strânse din sudoarea prostitului popor” (Băsescu, Udrea, Videanu, Flutur, etc.), iar slugile merg la pușcărie (Bica, Monica Iacob Ridzi, Cocoș, Pinalty) sau chiar dau colțul (Marta, Condrea).
B.Utoru
12.07.2020 08:47
Cine i-o fi dar în gât? Puiu Popoviciu, pe cand? A distrus lotul experimental de la Agronomie, a pus stapanire pe teren si a construit un ansamblu rezidential... Acum el e rezident în londra, parcă, și n-are nmeni treaba cu el....
12.07.2020 09:07
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia