Tribuna
Alexandru Popa şi Mihai Macaveiu, candidaţii sibieni pentru Parlamentul European
Alexandru Popa şi Mihai Macaveiu, candidaţii sibieni pentru Parlamentul European
Pentru prima dată, PSD Sibiu are doi candidaţi pentru Parlamentul European. Alexandru Popa şi Mihai Macaveiu completează lista deschisă de Rovana Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda.

Rovana Plumb, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate:

“Este deopotrivă o mare onoare şi o responsabilitate să reprezint Partidului Social Democrat la alegerile pentru Parlamentul European. Vom aduce mai mulţi bani europeni în România pentru şcoli, spitale, drumuri, autostrăzi. Vom aduce în România fondurile europene pe care ţara noastră le merită. Pentru că România merită mai mult respect în Europa! Pentru că sibienii merită mai mult!”.

Bogdan Trif, președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Ministru al Turismului:

“PSD și-a propus să reprezinte România în Parlamentul European prin oameni determinați să transmită Europei mesajele românilor, prin patrioți care să apere interesele țării noastre. PSD are pentru prima dată doi candidați din judeţul Sibiu la europarlamentare: Alex și Mihai, doi politicieni din generația tânără a social democraților sibieni și medieșeni. PSD a demonstrat că susține viitorul românilor prin măsuri concrete dedicate copiilor și tinerilor din Sibiu:

* 66.744 de copii din Sibiu au primit alocația majorată de la 84 lei la 150 lei/lună.

* 7.492 de copii din Sibiu cu vârsta până la 2 ani au alocaţia majorată de la 200 lei la 300 lei/lună

* 933 de copii cu dizabilităţi din Sibiu primesc alocația majorată de la 200 lei la 300 lei/lună

* 50% reducere la transportul feroviar pentru elevii sibieni

* Gratuitate pentru toți studenții sibieni la transportul feroviar”

Alexandru Popa, preşedintele executiv al Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, candidat pentru Parlamentul European:

“România are nevoie de noi în Europa. Suntem cei care le vom spune europenilor adevărul despre țara noastră. PSD este un susținător al românilor, al tinerilor, un susținător al viitorului României.”

Mihai Macaveiu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Mediaş:

“Suntem pregătiți să le oferim românilor un viitor mai bun în țara lor. România a demonstrat că este o țară competitivă în timpul exercitării mandatului la Președinția Consiliului Uniunii Europene. Guvernul PSD a reprezentat cu succes România în Europa, iar acest lucru va conta mult atunci când România va participa la masa negocierilor pentru fondurile europene”.


comentarii
6 comentarii

Romania merita mai mult !

MULT MAI MULT decat un partid de hoti si corupti care elibereaza infractorii doar pentru a permite celor din partid sa isi pastreze banii furati !

scoli, spitale drumuri ?
in programul de guvernare va laudati ca in primii doi ani faceti sute de scoli si mii de km de autostrazi plus sapte spitale regionale in primul an !
unde sunt ? copii mor in scoli fara toalete si incalzire, batranii mor in spitale fara medicamente si aparatura iar toti murim pe drumurile pline de gropi si fara semnalizari, scosi in sant de coruptii vostrii cu masini de sute de mii de euro luate din salariul de la stat ca si vilele de mii de mp si concediile exotice pe banii nostrii.

asta daca nu ne da in cap un criminal din zecile de mii eliberati de psd cu bani in buzunar luati tot de la noi cei care platim taxe si respectam legile !!!

alocatia marita ? VOI ATI VOTAT IMPOTRIVA si apoi dragnea a vrut sa anuleze votul.
gratuitate pe tren ? viteza MEDIE e sub 30km/h iar acum 120 ani viteza medie a trenurilor din Romania era 45km/h ? ajungi mai repede cu bicicleta.

5 MILIARDE DE EURO imprumutate in nici 4 luni doar anul acesta !!!
apoi fugiti cu banii furati si tot noi o sa dam imprumuturile inapoi !

putinele drumuri planificate sunt in PPP sa puteti sa mai furati ceva, ca din fonduri europene nu vreti sa faceti nici drumuri nici spitale, degeaba se roaga de voi comisarul european, culmea tot psd-ista.
da, sibienii merita mai mult
07.05.2019 13:02
MARS CU HOTUL TAU DE CASE ! PUNE-L SA DEA BANII DIN CHIRII INAPOI OAMENILOR! NU ITI E RUSINE SA VORBESTI DE HOTII CAND AL IDOLUL TAU E HOT DE CASE ?
# POSTACII PNL DE SERVICIU
07.05.2019 14:21
Mai terminati domnilor cu minciuna si dezinformarea. Nu e nici un sibian pe listele PSD. Vorbesc de lista eligibila, nu de aiureli sa ne aflam in treaba. Lista pe care apar cei doi este lista lunga compusa din 44 de personae (desi numarul de locuri rezervate Romaniei este de 33!!!!!), deci numai psdistii puteau face o asemenea lista. Cei doi sibieni sunt pusi acolo doar sa se afle in treaba. Doar daca castiga PSD cu peste 90% din voturi doar unul din ei ajunge in parlamentul European. Liste de astea cu sute de nume poate face orice partid. Dar numai pentru prosti.
vio
07.05.2019 15:29
Gandirea ta este limitata. Nu te mai exprima public! Multumim.
@vio
07.05.2019 15:59
Votati -PETER COSTEA --la parlamentul european -- independent Om de o valoare exceptionala -- Jos cu psd si pnl doua partide care au darimat Romania at it material cit si spiritual (pnl).
mike
08.05.2019 01:13
Mult succes !
Eu
08.05.2019 12:51
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia