Tribuna
Sevis
Alexandru Mironov prezintă "Ştiri de la sfârşitul veacului XXI”, la Palatul Brukenthal Avrig
Dan FRÂNCU
2344 vizualizari
Alexandru Mironov prezintă
În cadrul evenimentului "Ştiri de la sfârşitul veacului XXI”, binecunoscutul scriitor şi jurnalist român, prof. Alexandru Mironov, va reveni la Palatul Brukenthal din Avrig vineri, 10 noiembrie, pentru a susţine două serii de conferinţe despre eclipsa totală de soare ce a avut loc în data de 21 august 2017, experienţa acestuia la centru NASA din SUA şi multe alte chestiuni interesante.

Prof. Mironov răspunde astfel invitaţiei lansate de Asociaţia „Proiect Transilvania”, evenimentul fiind inclus în Agenda Culturală a acestui organism.

Programarea acestui eveniment a fost făcută în aşa fel încât să coincidă cu Săptămâna „Şcoala altfel”, „publicul ţintă” al conferinţei fiind elevii. Tocmai de aceea, gazdele evenimentului se pregătesc cum se cuvine pentru a primi participanţii şi au pregătit un pachet special, în cadrul căruia sunt combinate armonios mai multe activităţi.

„Asociaţia - Proiect Transilvania - promovează, în cadrul Agendei Culturale, în fiecare lună, la Palatul Brukenthal din Avrig, evenimente prin care se adresează publicului dornic de informare, dar şi comunicare live, într-un areal de basm. Programul ,,Şcoala altfel” a deschis o largă colaborare cu şcolile din judeţul Sibiu şi din ţară, asociaţia fiind un partener constant în programele cultural - educative adresate elevilor, cadrelor didactice, părinţilor, bunicilor şi tuturor celor care doresc să petreacă o zi de poveste la Palatul Brukenthal din Avrig. În data de 10 noiembrie a.c. , şcoala se ,,mută” pentru o zi la reşedinţa de vară Brukenthal, unde day pass-ul va include plimbări prin grădina palatului, intrare la muzeul medieval, poveşti cu cavalerul Hartmann, masă caldă (3 feluri, o gratuitate la grup de 10 plătitori) şi evenimentul zilei: participare la conferinţa distinsului invitat, domnul profesor Alexandru Mironov, care va conferenţia pe tema şTIRI DE LA SFÂRşITUL VEACULUI XXI. Publicul larg, va avea posibilitatea, în cadrul celor două sesiuni organizate între orele 10:30-11:30 şi 14:30-15:30 , să se documenteze în direct despre eclipsa totală de soare din data de 21 august a.c. , văzută de renumitul profesor, jurnalist şi scriitor cu ocazia expediţiei din America. Fiecare sesiune va fi însoţită de imagini, dialog cu publicul şi o şedinţă foto cu renumitul profesor. Pentru informaţii şi rezervări ne puteţi contacta la numerele de telefon 0269-523111//0726234417 sau pe adresa de e-mail rezervari@palatulbrukenthalavrig.ro, www.palatulbrukenthalavrig.ro”, ne informează Daniel Corbu, responsabil comunicare – Palatul Brukenthal Avrig.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia