Alexandru Luca va continua sezonul sub comanda tatălui său, la CSC Șelimbăr, în Liga 2. FC Hermannstadt l-a împrumutat pe mijlocaș ”călăreților roșii” până în vară, antrenorul Marius Măldărășanu considerând că este mai bine pentru jucător, în ideea de a avea cât mai multe meciuri în picioare.
”Luca, am vorbit și cu «Nico» (n.a. președintele executiv Daniel Niculae) pe tema asta... Este bine pentru el și pentru club, pentru că, de la anul este jucător under. Și îi va prinde bine să meargă câteva luni, să joace la Liga 2. Șelimbărul este o echipă care, până la urmă, chiar dacă e tatăl lui antrenor, sau cu siguranță fiind și tatăl lui antrenor, are mult mai mari șanse să joace, îi va prinde bine. Pentru că una este doar să te antrenezi, altceva este să ai ritmul de joc, de competiție, emoțiile pe care trebuie să le ai. Și, de la vară, normal că se va întoarce și sper mai bun și mai puternic, cu o experiență care să-i prindă bine”, a spus Măldărășanu, antrenorul lui FC Hermannstadt.
Alexandru Luca a evoluat în 52 de meciuri pentru CSC Șelimbăr în anii precedenți, înainte de a ajunge la FC Hermannstadt, marcând 3 goluri, conform transfermarkt.com.
În schimb, la CSC Șelimbăr nu va ajunge și Ianis Gândilă, un alt jucător pe care FC Hermannstadt ar fi vrut să-l împrumute până la vară.
”Ne gândeam și la Gândilă, dar nu... Cred că l-au vrut în trecut, el tot n-a vrut, sau taică-său, sau agentul lui. Nu mai contează”, a adăugat Măldărășanu.
Nici portarul Ionuț Pop nu va mai pleca, cel puțin pentru moment, deoarece legitimarea ghanezului Obed Ankrah întâmpină probleme. Pop ar fi fost dorit tot de CSC Șelimbăr, dar între timp ”călăreții roșii” și-au completat lotul cu Dennis Berța, fiul antrenorului cu portarii de la FC Hermannstadt, și Cadar, ultimul de la Lecce U18.
”Nu știu să vă spun multe despre legitimarea lui Obed, pentru că sunt probleme cu actele și cu atât mai mult Pop nu poate pleca, pentru că nu putem să rămânem în doi portari. Dar, dacă într-adevăr lucrurile erau OK, atunci era bine și pentru Ionuț... Din păcate pentru el, că nu merge să joace, să aibă jocuri în picioare, asta este... Dar, pentru noi, este un portar pe care ne bazăm. Este adevărat, e într-o luptă cu Vlad Muțiu pe poziția a doua, pentru că asta e la portari, știm foarte bine, Cătă (n.a. Căbuz) este portarul nostru numărul unu, iar Vlad (n.a. Muțiu) a apărat în Cupă și a făcut-o foarte bine până acum. Ionuț este și el, acolo, dar mi-aș fi dorit să meargă să joace. Știu foarte bine că îi este greu și lui, dar asta e viața”, a mai spus Măldărășanu.
Un (alt) sibian în România Educată. Elena Lotrean: „Este periculos să fim proști” |
Cum și cine a salvat Compa după 1989: de la IPAS-ul de stat, la privatizare, listare la bursă și performanță |
TRIBUNA, din interior. Emil David, interviu-eveniment: de la Slavici, la patroni – via PCR |
Drone, artificii, muzică și luna plină, au făcut senzație pe cerul orașului în prima seară de FITS |
S-a deschis trecerea peste calea ferată de pe Calea Turnișorului |
Hotelul de Gheata de la Balea lac |
Ansamblul "Cindrelul |
Asfalt de autostrada pe Calea Poplacii |
Film prezentare |