Tribuna
ALERTĂ! O fetiță de 7 ani, căutată de polițiști. Tatăl a încălcat ordinul de protecție emis de instanță
ALERTĂ! O fetiță de 7 ani, căutată de polițiști. Tatăl a încălcat ordinul de protecție emis de instanță

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o fetiță în vârstă de 7 ani, din județul Sibiu, după ce mama ei a apelat la oamenii legii, semnalând că fata a a plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, împreună cu tatăl într-o direcție necunoscută.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în Mălâncrav, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că soțul său a încălcat dispozițiile unui ordin de protecție emis de Judecătoria Mediaș, constând în aceea că bărbatul nu a predat copila mamei.

Fetița are 1,10 metri înălţime, greutate 26 - 30 kg, păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această fetiță sunt rugați să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Poliția Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării minorei.

„La data de 31 iulie, în jurul orei 3.00, prin apel 112, femeia a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 iulie, între aceasta și soțul ei a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violență între cei doi soți, bărbatul plecând de la domiciliu împreună cu fiica, într-o direcție necunoscută. Ca urmare a cercetărilor efectuate privind conflictul dintre cei doi soți, polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, respectiv lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție a femeii. La data de 9 august, Judecătoria Mediaș a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar și de cei doi minori, fiica în vârstă de 7 ani și fiul în vârstă de 4 ani. Cercetările continuă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu în vederea stabilirii întregii stări de fapt și aplicării măsurilor legale conform competenței”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

  
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia