Tribuna
PNL
Alergătorii și susținătorii au donat peste 260.000 de lei, la Maratonul Internațional Sibiu. Înscrierile continuă până în 1 octombrie!
Alergătorii și susținătorii au donat peste 260.000 de lei, la Maratonul Internațional Sibiu. Înscrierile continuă până în 1 octombrie!

Maratonul Internațional Sibiu continuă să vină în sprijinul cauzelor nobile. Oricând și oriunde voluntarii pot să alerge și să contribuie la dezvoltarea unui proiect social. Până la momentul actual, suma donațiilor a ajuns la peste 260.000 de lei achitați și aproape 305.000 lei promiși, circa 68% din targetul cumulat al cauzelor.

 “Sibiu, Săliște, Cisnădie, Pitești, Galați, Drobeta Turnu Severin, Rhede, Coventry sunt doar câteva dintre localitățile unde ați dus puțin din spiritul Maratonului și în acest an, în pofida pandemiei și a distanțelor. Poate n-a fost chiar ca în ziua evenimentului, cu tot zumzetul, întâlnirile și energia din Piața Mare (sau Piața Huet în acest an) sau de pe traseu, dar suntem siguri că a fost fain și cu provocări și pe acolo pe unde ați alergat. Mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis mesaje și poze sau ne-ați dat tag în postări, iar dacă încă n-ați apucat să alergați, amintim că o puteți face până la 1 octombrie”, spun organizatorii.

Proiectele pot fi susținute până joi, 1 octombrie. Alergătorii și susținătorii  pot să contribuie la:“Casa de lângă Sinagoga Mediaș”, “Căsuța din Munți”, “Autism fără listă de așteptare – servicii integrate”, “Toți suntem Unicat – Ne bucurăm de copilărie împreună!”, “Spitalul cu liniște și zâmbet”, “Cunoaște natura din jurul tău 2”, “De-a arhitectura la sat…pe roți”, “Gear Maniacs susține Robotica în școlile gimnaziale sibiene”, “Fiecare bătaie de inimă contează – Spitalul Copiilor”, “Exercițiul 18 – un exercițiu de implicare”, “CsodaVar – Castelul Miraculos”. “Tăcerea NU vindecă violența domestică”, ”Să (s)pun DA educației practice”, “Crucea Roșie Sibiu – centru educațional și de suport comunitar”,  “Recolta speranței”, “Achiziționare unități de terapie intensivă pentru fauna sălbatică”, “Curta școlii , un loc ecologic, educativ și distractiv!”, “Ludoteca Verde”, “Împreună reconstruim Palatul Copiilor Sibiu”,  “We help Școala din Săcel”, “Teren multifuncțional pentru practicarea în aer liber a activităților sportive”, “ECOplay – locuri de joacă pentru copiii din Prislop și Trainei, “Primul centru comunitar SUS INIMA”,  “Aleea senzorială pentru copiii cu autism”, “Intră în joc și câștigi sănătate!”, “Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici, în satele Sibiului”, “Poteca Slow Food-povești despre natură”, “Centrul comunitar de educație nonformală Junior Community Club”, “Întoarcem pe dos emoțiile – psihoterapie pentru copiii din centrele de plasament”, “Șura culturală comunitară Gușterița”. Detalii despre proiecte pe: http://maratonsibiu.ro/proiecte/

Înscrierile se fac pe:http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA