Tribuna
Comunicat de presa
Alergăm şi schimbăm comunitatea, la Maratonul Internațional Sibiu 2018
Liuba STARII
1945 vizualizari
Alergăm şi schimbăm comunitatea, la Maratonul Internațional Sibiu 2018
© Arhiva TRIBUNA
Fundația Comunitară Sibiu, în colaborare cu Visma Software Romania, organizează, pe 26 mai, cea de-a VII-a ediție a celui mai mare eveniment sportiv filantropic din România, "Maratonul Internațional Sibiu".


Alergători profesioniști și amatori, copii și adulți, ONG-uri, voluntari, instituţii şi companii locale se vor întâlni la "Maratonul Internațional Sibiu" pentru a contribui la schimbarea comunității.

  • "Prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu ne propunem să susținem spiritul de inițiativă al sibienilor și ideile bune care pot rezolva problemele comunității și care vor crește calitatea vieții. Punem la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care sprijinim atât inițiativele venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale. Evenimentul aduce împreună cetățeni, organizații, companii și autorități publice", spun organizatorii.

Printre cursele de la "Maratonul Internațional Sibiu", se numără Crosul Visma (5 km), crosul de 10 km, maratonul (42 km), SemiMaraton (21Km), Ștafetă (4×5,3km), Cursele Copiilor.
Selecţia proiectelor participante se va desfăşura în perioada de 10 ianuarie-15 februarie. Pentru alergători și susținători, înscrierea se face în perioada de 15 februarie-7 mai. Pe 1 iulie se va închide perioada donaţiilor.
În 2017, SemiMaraton Sibiu s-a transformat în Maratonul Internațional Sibiu, fiind adăugată cursa de 42 de km. La cea de-a șasea ediție a evenimentului, care s-a desfășurat în 27 mai, aproximativ 3.300 de alergători au luat startul, inclusiv, 100 de eroi maratoniști. Aceștia au fost susținuți de aproximativ 4.000 de donatori și, împreună, au reușit să strângă circa 475.000 de lei pentru cele 21 de cauze ale comunității sibiene.


 

 

comentarii
1 comentarii

Eu zic ca maratonistii sa alerge pentru artificii, spectacole de teatru-circ , raliuri si festivaluri rock. In felul acesta primaria ar economisi bani pe care i-ar putea folosi pentru cauze nobile. Nu?
Un cititor
08.01.2018 21:55
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia