Continental
Tribuna
ALDE anunță că Ion Ariton nu a demisionat, ci a fost suspendat din partid. Nu a plătit cotizația
ALDE anunță că Ion Ariton nu a demisionat, ci a fost suspendat din partid. Nu a plătit cotizația
© Arhiva

După ce marţi, fostul ministru Ion Ariton a confirmat pentru Tribuna că a demisionat din partid, ALDE a anunţat miercuri într-un comunicat de presă că senatorul nu avea din ce să demisioneze, pentru că în urmă cu o săptămână a fost suspendat pentru că nu şi-a mai plătit cotizaţia de 15 luni. 

 

  • „În cadrul ședinței Biroului Politic Central al ALDE din data de 22 ianuarie s-a hotărât suspendarea din funcțiile de conducere de la nivel local și central, pe o perioadă de 6 luni, conform art. 20 lit. B) din Statutul ALDE, a membrilor BPC cu restanțe la plata cotizațiilor mai mari de 6 luni. Persoanelor vizate de această decizie li s-a acordat ca termen de grație pentru plata restanțelor data de 31 ianuarie. Domnul Ion Ariton a figurat la data de 31 ianuarie cu o restanță la plata cotizației de 15 luni de zile. Astfel, neplata până la termenul prevăzut în decizia BPC ALDE din 22 ianuarie, a atras după sine suspendarea domnului Ion Ariton din funcțiile de conducere, inclusiv din funcția de președinte al ALDE Sibiu”, a transmis, miercuri, ALDE Sibiu.

Potrivit comunicatului, înștiințarea de suspendare din funcția de președinte al ALDE Sibiu i-a fost transmisă fostului ministru al Economiei, Ion Ariton, în data de 6 februarie.

Totodată, Biroul Politic Executiv al ALDE din data de 14 februarie a decis numirea în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Sibiu a lui Gabriel Florea.

  • „Având în vedere cele prezentate, domnul Ion Ariton nu avea din ce funcții de conducere să își dea demisia, în condițiile în care de două săptămâni a fost înlocuit de domnul Gabriel Florea”, a anunțat ALDE.

Marți, senatorul Ion Ariton a confirmat, pentru Tribuna, că a demisionat din funcțiile deținute în ALDE, fără a dori să facă vreun comentariu. La fel a procedat și conducerea partidului, confirmând demisia, însă, de asemenea, fără comentarii.

comentarii
5 comentarii

Se compoarta ca firmele din corporatii, care nu-si platesc datoriile la stat. Si dumnivoastre, va legati de asa un model occidental? Suspendarea din functia e presedinte ALDE sibiu trebuia transmisa in limba maghiara. Noil-asteptam sa taca pe ungureste la UDMR. E tare aratos. No, si cam atat.
Attila
21.02.2018 21:28
TIGANUL DIN BALOTA ARE MANA NUMAI DE LUAT,NU SI DE DAT,DUPA CE A FURAT DE LA PETROM L-AU FACUT MINISTRUL ECONOMIEI UN JEG ORDINAR LS FEL CA SI TARICEANU
BEN
22.02.2018 05:09
Hello. Look my hosting https://well-web.net
JosephFub
22.02.2018 06:40
Stii mata Atilla ca nu-si platesc corporatiile darile la stat ? Te inseli grav.
Pentru Atilla
22.02.2018 08:34
500 firme au restanţe de 13,4 miliarde de lei.

Citeste mai mult: adev.ro/oz8xro
Attila
22.02.2018 19:45
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia