Tribuna
Al doilea deces din cauza coronavirus în Sibiu. Soțul femeii decedate luni, confirmat cu noul COVID-19
Laura BUCIU
3343 vizualizari
Al doilea deces din cauza coronavirus în Sibiu. Soțul femeii decedate luni, confirmat cu noul COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis că un bărbat de 70 ani, din județul Sibiu, internat în 26 martie în Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu a murit în 30 martie. Acesta suferea de insuficiență renală cronică cu dializă și boală cardiovasculară. Era contact cu soția, care a murit cu câteva ore înainte, tot la Spitalul din Sibiu. Cei doi au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Dorin Cioabă, regele autointitulat al romilor din România, a declarat că bărbatul Gogu Mihuțescu, fratele primului rege al țiganilor, Ion Cioabă.

„Așa cum mă așteptam și el a fost confirmat cu acest virus. Oamenii din comunitate sunt speriați, pentru că și soția lui a murit de aceeași boală cu câteva ore mai devreme”, a spus Dorin Cioabă.

comentarii
2 comentarii

asa sunt de speriati ca umbla toata ziua prin magazine !
mircea
01.04.2020 10:39
Daca pacientul este confirmat clar cu COVIT-19, daca a fost si dializat infectat fiind, totodata inainte sa fie izolat de ceilalti pacienti cu care a stat in salon atatea zile, personalul medical care l-a tratat si care nu stiau ca e infectat... Ce masuri a luat Conducerea, au testat de urgenta personalul de pe sectia respectiva, i-a trimis in izolare, au carantinat zona? Ce fac oamenii aia pana la urma???? Economistii si juristii din conducere sunt capabili sa gestioneze?!
Pertinent
01.04.2020 12:12
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA