Tribuna
Ajutor din partea Asociației "Copil Unicat" pentru părinții copiilor cu dizabilități
Andra MARINESCU
1088 vizualizari
Ajutor din partea Asociației
© Facebook Asociatia Copil Unicat
Asociația "Copil Unicat" Sibiu desfășoară în această lună un proiect prin care oferă grup de sprijin psihologic gratuit.


"Acest proiect vine, oarecum, în completarea proiectului desfășurat luna trecută, despre drepturile copilului cu dizabilități, fiind al doilea proiect finanțat prin programul "StartOng". Proiectul e dedicat părinților ai căror copii sunt diagnosticați cu dizabilități", spune Ana Maria Dinu, președintele Asociației "Copil Unicat" din Sibiu.
Astfel, în fiecare joi, din 14 noiembrie până în 5 decembrie, de la ora 18, au loc aceste întâlniri, la Secția Recuparare Copii, în Sala "Montessori" a Spitalului de Psihiatrie "Dr. Gh. Preda" din Sibiu, coordonate de psihologul clinician Lucia Roman.
Înscrieri se pot face prin SMS la numărul de telefon 0751.271.734.
Potrivit organizatorilor, prioritate au mamele care au aflat de curând diagnosticul și cele internate pe secția de Recuperare a Spitalului de Psihiatrie Sibiu. În grup pot fi incluse maxim 15 persoane.
"De ce vrem să ajutăm? Pentru că este foarte solicitant, fizic și psihic, să crești un copil cu probleme de sănătate. Părinții au nevoie de ajutor psihologic atunci când simt că nu pot gestiona situația din punct de vedere emoțional", mai spun organizatorii proiectului "Puterea de a cere ajutor".

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia