Tribuna
AJOFM Sibiu a luat măsuri de simplificare a procedurilor administrative
AJOFM Sibiu a luat măsuri de simplificare a procedurilor administrative
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu a luat măsuri de simplificare a procedurilor administrative pentru persoanele fizice şi juridice beneficiare a prevederilor Legii 76/2002.

Persoanele fizice nu mai au obligativitatea să prezinte adeverinţa de venit eliberată de administraţia financiară privind veniturile impozabile realizate, acest document va fi obţinut de AJOFM SIBIU direct, în mediul electonic de la ANAF; adeverinţa privind starea de sănătate eliberată de către medicul de familie a fost înlocuită cu o declaraţie pe proprie răspundere a persoanei aflate în căutarea unui loc de muncă; de asemenea transmiterea documentelor necesare decontării lunare a măsurilor privind completarea veniturilor salariale, prima de inserţie, prima de activare, prima de instalare, prima de relocare se poate face prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin e-mail la adresa ajofm@sb.anofm.ro, specificând denumirea măsurii.

Persoanele juridice beneficiare de  subvenții acordate în condițiile Legii 76/2002, sunt rugate să transmită documentele în vederea verificării și acordării lunare a sumelor aferente, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, conform prevederilor legale, ca urmare a deținerii unui certificat eliberat în condițiile Legii 455/2001, privind semnătura electronică, la adresa de e-mail ajofm@sb.anofm.ro, având în mod obligatoriu în titlul e-mail-ului numele firmei, respectiv numărul convenției pentru care se transmit documentele.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu adresează cetăţenilor rugămintea de a limita, pe cât posibil, deplasarea la sediul instituţiei în această perioadă, iar pentru urgenţe, informaţii, sesizări sau transmiterea documentelor să utilizeze următoarele variante: poştă : AJOFM SIBIU, str. Morilor nr. 51 A, cod poştal 550197; e-mail: ajofm@sb.anofm.ro; telefon: 0269-210882; fax:0269-230089. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA