Tribuna
AIESEC aduce traineri internaţionali pentru liceeni
AIESEC Sibiu lansează ediţia de vară a proiectului GROW, care se va desfăşura în perioada 4 iulie-6 august. Programul constă în 10 întâlniri ale trainerilor internaţionali cu elevii din opt licee sibiene. Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, ora 16, în Aula Facultăţii de Litere şi Arte.
Organizată de AIESEC şi Şcoala de Valori, ediţia de vară a proiectului GROW se va desfăşura sub forma unor ateliere de lucru, care vor fi susţinute în limba engleză de către patru tineri din Egipt, China, Pakistan şi Ucraina. În cadrul programului, vor fi sesiuni de training moderate de sociologi, psihologi şi traineri profesionişti.
După cum sugerează şi numele proiectului, organizaţia AIESEC îşi propune să îşi formeze participanţii înscrişi, astfel încât ei să aibă posibilitatea de a-şi dezvolta aptitudini utile după finalizarea studiilor, de a-şi consolida încrederea în forţele proprii şi de a deprinde o atitudine potrivită în atingerea obiectivelor personale. De asemenea, principalul obiectiv al programului este de a le oferi elevilor şansa de a-şi forma clar competenţele de management şi comunicare, dar şi de a-i face să aibă parte de o experienţă internaţională inedită.
Proiectul are în fiecare an câte o ediţie specializată pentru clasele IX-XII, oferind liceenilor oportunitatea de a participa alături de colegii de generaţie la un conţinut educaţional complementar cu activitatea lor şcolară, timp de trei ani.
Programul de educaţie non-formală este adresat elevilor de liceu din întreaga ţară, fiind de un real succes în ultimii doi ani în peste 16 oraşe din ţară, ca: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Constanţa, Iaşi, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

Andra MARINESCU
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA