Tribuna
Ai nevoie de pașaport sau permis auto? Poți intra în sediul Prefecturii doar vaccinat, testat sau trecut prin boală
Ai nevoie de pașaport sau permis auto? Poți intra în sediul Prefecturii doar vaccinat, testat sau trecut prin boală
© Arhivă

Sibienii care au treburi de rezolvat ce țin de Prefectura Sibiu pot avea acces doar pe intrarea principală de pe strada Andrei Șaguna nr.10. Ei trebuie să respecte condițiile certificatului verde. Astfel, de luni, în sediul instituției pot intra doar cei care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cei care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau cei care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, pot intra și cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dovada îndeplinirii acestor cerințe este înregistrată în Certificatul de vaccinare care poate fi obținut la adresa https://certificat-covid.gov.ro.

Măsurile se aplică inclusiv pentru accesul persoanelor care solicită servicii prestate de Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. (L. B.)

comentarii
2 comentarii

Angajatii de acolo au cerificat verde?
newman
27.10.2021 09:33
Ne-am testat toti membrii familiei atat in luna iulie, cat si in septembrie, toti negativ, surpriza: nu putem sa descarcam certificatul verde deoarece ni se spune ba ca CNP ul nostu nu exista in baza de date, apoi ca testul nu exista si tot asa, am intrat de n ori si nimic. Deci noi, cetatenii acestei tari testati si cu rezultat al testului negativ sau altii care au trecut prin boala, ce facem? Suntem discriminati de la o zi la alta, ASA SE INSTAUREAZA DICTATURA, DRAGI ROMANI, daca nu te intepi cu ser experimental nu mai esti cetatean cu drepturi al acestei tari??? DUMNEZEU, NU DOARME, Arafat, Catu, Ioha si restul, vai de voi si de urmasii vostrii...
Dana
27.10.2021 10:03
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia