Continental
Tribuna
Scandalos!
Agresorii care au snopit în bătaie un tânăr din Mediaş, cercetaţi pentru... tulburarea ordinii şi liniştii publice!
Agresorii care au snopit în bătaie un tânăr din Mediaş, cercetaţi pentru... tulburarea ordinii şi liniştii publice!

Băiatul snopit în bătaie marţi după-amiază în cartierul medieşean Gura Câmpului refuză să depună plângere la poliţie împotriva agresorilor. Poliţiştii din Mediaş au reuşit identificarea victimei şi sunt pe urmele agresorilor, însă băiatul bătut din Târnava se teme să depună plângere. „Urmare a imaginilor apărute în mass media în care un minor este agresat de un grup de tineri într-un loc public din municipiul Mediaş, la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş au fost demarate verificări pentru stabilirea împrejurărilor, a identităţii victimei precum şi persoanelor implicate în conflict. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat tânărul agresat, care a precizat faptul că nu doreşte să depună plângere împotriva celor care l-au agresat. Victima are vârsta de 17 ani şi domiciliază în localitatea Târnava, iar altercaţia s-a produs pe fondul unor neînţelegeri personale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş în vederea identificării persoanelor implicate în acest conflict şi sancţionării contravenţionale a acestora potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, spune inspectorul principal Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.                      (A. V.)comentarii
3 comentarii

1. Victima este un las. Daca nu depune plangere inseamna ca vrea sa mai fie tavalit pe jos in bataie, batausii scapand astfel nepedepsiti.
2. Politia ... Ca de obicei, se face ca ploua.
Si apoi se mira de inmultirea unor asemenea acte. In loc sa aplice pedepse exemplare, autorit. Statului incurajeaza astfel de acte prin lipsa de fermitate.
Halal politie ....
si se mai intituleaza .... politie
12.04.2013 09:16
daca legislatie e de-am-pururea...ce ai vrea sa faca Politia ?
La comentat de margine, suntem cei mai buni....inainte de a posta comentariul..ai cautat sa vezi cam in ce imprejurari se poate urmari o persoana pentru vatamare corporala ?
miniME
12.04.2013 10:55
Intr-un stat de drept bine punct la punct politia trebuia sa actioneza fara plangere si altele.
Pe baiat il cunosc si am vb cu el, are frica fata de cei inculpati, acestia facand parte din gasti rau famate din Medias. Politia nu prea intervine ptr ca la fel si ei au frica de acesti indivizi.

HALAL TARA!!
vlad
12.04.2013 11:40
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia