Tribuna
Aglomerație imensă în centrul Sibiului pentru Târgul de Crăciun
Aglomerație imensă în centrul Sibiului pentru Târgul de Crăciun
© Răzvan NEGRU

Cea de-a doua seară în care Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis, a adus în centrul Sibiului mii de oameni dornici să viziteze Târgul.

Aproape toate zonele pietonale din zona istorică erau duminică plină de oameni veniți la Târgul de Crăciun, iar traficul auto s-a aglomerat.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
7 comentarii

Tiganie marca Hermannstadt!
Ghetou urban, cocina infecta, condysa de cea mai incompetenta administratie din ultima mie de ani: primarie, prefectura, mai, armata, servicii, administratie!

Ghena infecta!!!
28.11.2021 22:26
Pacat ca si-au lasat trotinetele acasa. Probabil au vrut sa vina "deghizati", sa nu stie lumea ca sunt sclavii vaccinisti.

Nu stiu ei ca stangistii, USR-istii, vaccinistii si in general prostii si fraierii se vad de la o posta. Nu este nevoie sa isi poarte semnele distinctive. Ies in evidenta si fara.
gloata de trotinetisti
28.11.2021 23:13
Astia de pe ---breter sunt nevaccinati si nu pot intra in piata mare -- cei din piata ?? fricosii garbovitii la sistem necredinciosi in DUMNEZEU -- UNELTELE ALUIA CU COARNE ----- USR-ISTI?? CEI CARE IAU IN DERADERE LEGILE LUI DUMNEZEU -- O SA SFARSEASCA CA SI -SODOMITII SI GOMORITII IN FOC
28.11.2021 23:23
Cand citesti sectiunea asta de comentarii iti dai seama din ce cauza romanii sunt printe cei mai saraci din Europa. Pentru ca sunt redusi, spus elegant.
Evoluati
29.11.2021 00:03
Iar jandarmeria stătea și încolțea 50 de amărâți care protestau cu distanțare în față la Dumbrava, intimidând și legitimând. Asta înseamnă stat funcțional democratic. Are Dumnezeu grijă de toți, nu se poate nimeni ascunde din Fața Lui.
Andrei
29.11.2021 03:11
nu este covid nu este pandemie nimic,la cum arata inghesuiala de la tirg,nu mai trebuie niciun miting antivaccin -e clar,am vazut,am constatat si am plecat,no amu sa vad citi vor fi prin spitale peste o saptamina
-aproropos,ca nu stiu cum se zice nici in engleza nici in germana,SPITALUL ala nou e desenat macar?
" baronul de brucental e vaccinat ?"ca sta toata ziua prin tirg
29.11.2021 14:19
Da sa vedeti ce-o fi cand vine Werner si se face in Santa Klaus.
Io
29.11.2021 20:08
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia