Continental
Tribuna
Aeroportul Sibiu trece la program de iarnă: 11 destinaţii din şase ţări
Sorana MAIER
1943 vizualizari
Aeroportul Sibiu trece la program de iarnă: 11 destinaţii din şase ţări

Aeroportul Internațional Sibiu trece în această perioadă la programul de operare al zborurilor aferent sezonului de iarnă 2018-2019, program care va rămâne valabil până în 30 martie 2019.

Pe pagina de internet a aeroportului sunt oferite toate informațiile privind zilele de operare pentru fiecare rută disponibilă în sezonul de iarnă de la Sibiu, precum și programul zborurilor, acestea fiind permanent actualizate.
Rețeaua de rute oferită de Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de iarnă 2018-2019 conectează Sibiul de 11 destinații internaționale din 6 țări: Londra Luton – Marea Britanie, Madrid – Spania, Paris Beauvais – Franța, Dortmund, Nürnberg, Memmingen, Frankfurt Hahn – Germania, Tel Aviv – Israel (zboruri operate de Wizz Air), Stuttgart – Germania (zboruri operate de TAROM și Blue Air), München – Germania (zboruri operate de TAROM și Lufthansa), Viena – Austria (zbor operat de Austrian Airlines), precum și de capitala României – București (zbor operat de TAROM).
Conform practicii generale specifice industriei aviatice, tranziția de la sezonul de zboruri de vară la cel de iarnă se realizează în fiecare an în ultima zi de duminică a lunii octombrie, Aeroportul Internațional Sibiu adaptându-se la noul orar de zboruri.
Orarul de iarnă al zborurilor, atât pentru plecările, cât și pentru sosirile pe Aeroportul Internațional Sibiu este disponibil pe website-ul www.sibiuairport.ro, în cadrul secțiunii Informații zboruri, anunţă Aeroportul Sibiu.

Aeroportul Sibiu, pe locul 5 în luna iulie


Cele mai recente date statistice furnizate de Airports Council International Europe – ACI EUROPE plasează Aeroportul Internațional Sibiu în topul aeroporturilor din grupa 4 (aeroporturi cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an) care au înregistrat cele mai mari creșteri de trafic de pasageri.
Astfel, aeroportul din Sibiu s-a clasat pe locul 5 în luna iulie 2018, cu o creștere de +53,9% față de aceeași perioadă a anului 2017, respectiv pe locul 4 în luna august 2018, cu o creștere de +63,3% față de august 2017.
Mai mult, situația statistică aferentă primelor 9 luni ale anului 2018 privind traficul de pasageri din România elaborată de Asociația Aeroporturilor din România (AAR) poziționează Aeroportul Internațional Sibiu pe locul 5 la nivel național, cu un total de 494.853 de pasageri îmbarcați – debarcați înregistrați, potrivit unui comunicat de presă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia