Tribuna
ADVERTORIAL
Video:Transformăm județul Sibiu în principalul pol turistic din România
Video:Transformăm județul Sibiu în principalul pol turistic din România

Stațiunile Bâlea și Păltiniș, precum și celelalte două stațiuni balneoclimaterice din județ, Ocna Sibiului și Bazna, trebuie dezvoltate prin proiecte punctuale, astfel încât să devină atractive pentru turiști 365 de zile pe an. La Păltiniș, de exemplu, trebuie implementate proiecte care să vizeze construirea unui SPA și a unei baze de tratament, a unei pârtii pentru sanie de vară, a unui parc de aventură și alte facilități pentru turiști.

  • La Bâlea, în plus față de Păltiniș, trebuie construită o pârtie de schi.

  • La Ocna Sibiului, pe terenul primăriei, situat în imediata vecinătate a lacurilor, trebuie construit un centru Welness-SPA, astfel încât turiștii să se bucure de binefacerile acestei stațiuni balneoclimaterice indiferent de sezon.

”Din păcate, nici Consiliul Județean și nici Primăria Sibiu nu au depus la Ministerul Turismului niciun proiect pentru a putea fi finanțat cu bani de la minister, așa cum au făcut autoritățile din Harghita, de exemplu. Ministerul Turismului are în atribuții doar finanțarea proiectelor depuse de autoritățile locale. Oricât am insistat pe lângă Consilul Județean și pe lângă Primăria Sibiu, la minister au ajuns doar două proiecte - Construcția bazei Salvamont Păltiniș și Dezvoltarea Stațiunii Ocna Sibiului - pe care le-am semnat și finanțat.

În calitate de președinte al Consiliului Județean, împreună cu echipa social-democrată, vom transforma județul Sibiu în principalul pol turistic din România”, a declarat Bogdan Trif.

 






comentarii
6 comentarii

Nu credeti ca ne-am saturat de turism, raliuri, si altele: poate ca suntem mai multi cei care ne dorim curatenie, spectacole adevarate , in sali, nu pe strazi, decenta, nu tot felul de scalambaieli, . Mi-as dori ca tot ce se propune sa fie ceruta parerea sibienilor cu buletin de Sibiu, cei care aici locuim si nu suntem doar in trecere. Are vreun candidat curajul sa ne asigure ca nu se va mai ocupa doar de contructii, de taiat iarba la bloc in fiecare saptamana doar ca sa dea bani firmelor de casa ale primariei si sa ne sparga urechile cu zgomotul infernal.? Oare este cineva care sa inteleaga ca ne-am saturat de cheltuieli inutile, si vrem lucruri concrete care sa ne imbunatateasca viata nu sa se cheltuie doar banii primariei la preturi cat se poate de mari ?

Asteptam si speram ....dar pana acum pe mine una nu m-a convins nici un candidat.
irimie monica maria
18.09.2020 12:39
IN EUROPA SI IN LUME MULTE TARI TRAIESC DOAR DIN TURISM. TURISTII ADUC BANI PT COMUNITATE. DACA NU INTELEGEM ASTA E TRIST. ROMANIA SI SIBIUL AU UN POTENTIAL TURISTIC IMENS.
@
18.09.2020 14:34
Ma indoiesc --- Sibiul nu-i Paris, Londra, Roma sau Emiratele Arabe Ce sa vada turistii in Sibiu?? Hipodromul?? Muzeul satului? Paltinisul ?-- Elvetia sa fie mai prejos decat Sibiul?? Avem frumuseti dar din pacate le umplem cu molozuri si gunoaie ( vezi foto facut la Paltinis,, Rasinari ) -- Asta am constatat pe toate paraiele ce vin de la munte - APE CRISTALINE INFECTATE DE MISERUPISTI --( probabil influentati de garda de mediu care pur si simplu -DOARME IN PAPUCI -- PE BANI GREI)- mai ales in sezonul estival -- rahati , pungi de plastic atarnind ca drapele in tufisuri plastic si mizeria unde?? in pasunatul satelor de linga munti-- Garda de mediu?? un rahat pe bat -- Poate sa vina strainii si sa aive un -aducere aminte-- cum au calcat pe un rahat si ce miros placut -- amintire faina vizitant tara mioritei . Cineva care sa umble la surubul numit -CIVILIZATIE - apoi mai vorbim
eu @-@
18.09.2020 22:08
Ce sa vezi in Sibiu?? Trei olteni si doi ciobani..??
Turist
19.09.2020 17:25
SP-X/Köln.
Die Gefahr im Straßenverkehr tödlich zu verunglücken ist im Osten Europas deutlich höher als im Westen. Das zeigt eine Grafik von Statista auf Basis von Zahlen des European Transport Safety Council. Bezogen auf je eine Millionen Einwohner sterben 2019 etwa in Rumänien 96 Menschen im Straßenverkehr. Neben Rumänien sind auch die Straßen Bulgariens (90 Tote), Polens (77 Tote), Kroatiens (73 Tote), Griechenlands (65 Tote) und auch Portugals (63 Tote) besonders gefährlich.

Die wenigsten Verkehrstoten in Europa je eine Millionen Einwohner weisen Norwegen (20 Tote) sowie Schweden und die Schweiz (jeweils 22 Tote) auf. Hier dürfte die strikte Tempoüberwachung eine positive Rolle bei der Vermeidung von Unfällen spielen. Belgien (54 Tote), Italien (52 Tote) und Frankreich (50 Tote) liegen im Mittelfeld. Deutschland (37 Tote) nimmt einen Platz am unteren Ende in der Rangliste ein. Hier starben im vergangenen Jahr nach Angaben des Statistischen Bundesamtes insgesamt 3.046 Menschen im Straßenverkehr, der niedrigste Wert seit der Wiedervereinigung.
pnp
20.09.2020 09:46
Sclavul lui Dragnea da interviuri?Comunisto securistii din psd-fsn au distrus si furat romania si tu ai tupeu sa aburesti oamenii?cat din averea furata o poti dovedii ?
Eu
20.09.2020 21:35
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA