FITS 2024
Tribuna
ADVERTORIAL Sibianul Nicolae Neagu este vicepreședintele Senatului
ADVERTORIAL
1401 vizualizari
ADVERTORIAL Sibianul Nicolae Neagu este vicepreședintele Senatului

Sibianul Nicolae Neagu este noul vicepreședinte al Senatului. El a transmis un comunicat de presă după ce a primit încrederea colegilor săi din PNL și din coaliție. Îl publicăm mai jos:

„În prima ședință a acestei sesiuni parlamentare am primit cu încredere votul colegilor mei, din cadrul grupului parlamentar PNL din Senatul României, pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al acestui for legislativ.

Sigur că, pe lângă responsabilitatea reprezentării acestei instituții și a colegilor senatori, nu voi abandona sub nicio formă susținerea intereselor sibienilor și a tuturor cetățenilor, pentru că îmi doresc în primul rând ca, dezvoltarea și modernizarea României să continue.

Am pornit pe acest drum în urmă cu un an și nu ne vom opri aici. Am convingerea că, și din poziția de vicepreședinte al Senatului, voi onora cu același respect votul cetățenilor care și-au dorit o Românie modernă, educată, o Românie în care fiecare cetățean să-și găsească locul.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și îmi doresc ca, în această sesiune parlamentară, să adoptăm legile atât de așteptate de români, cum este cea pentru definirea consumatorului vulnerabil.

În prezent sunt la al treilea mandat de senator, în prima sesiune a acestei legislaturi ocupând funcția de vicelider al Grupului Parlamentar PNL și pe cea de vicepreședinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe, Activitate Bancară și Piață de Capital. Sunt membru al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Israel și membru al Delegației Parlamentului României privind Inițiativa Central – Europeană”.

Nicolae Neagu, senator PNL

 

comentarii
1 comentarii

ordinea betzivilor i guvern IESTE
lociko orban-raluka turcan(votca mai e)-bogdan aurescu(ciolclu sef)- ati uitat de poza ETC
SI SEFU NEAGU VINZATOR DE METALCAR SEFUL BETZIVILOR PDLISTI PENEELISTI(nu se gata rapiul la senat)
ati uitat sibieni?
03.09.2021 16:13
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica