Tribuna
PNL
ADVERTORIAL
„Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.”
„Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.”

PNL Sibiu a înțeles de multă vreme mesajul ilustrului înaintaș liberal I.C. Brătianu și, tocmai de aceea, își asuma proiecte menite să contribuie în mod real la dezvoltarea și starea de bine a oamenilor.

Noul Spital Județean este de departe cea mai mare și mai grea investiție postdecembristă a județului Sibiu. Oamenii l-au menționat ca fiind „prioritatea numărul 1” cu gândul la condițiile oferite de vechiul spital, unul dintre cele mai vechi din țară. Spital în care, pentru a fi ținut pe linia de plutire, sunt alocate fonduri considerabile și sunt accesate proiecte europene.

Pentru a împlini cea mai dorită investiție a sibienilor, Consiliul Județean Sibiu a format o echipă ce înglobează truda a peste 100 de persoane, angajați și consultanți, ce au parcurs, pas cu pas, un drum lung, presărat cu multe necunoscute, întrucât proiectul asumat era nou pentru orice administrație publică locală din România.

Cu toate acestea, echipa a reușit să propună Guvernului un proiect coerent, realist, în acord cu cerințele Uniunii Europene și conform așteptărilor pe care sibienii le au din partea celor pe care i-au ales să-i reprezinte. Acest lucru a fost recent confirmat de premierul Nicolae Ciucă, conducător al guvernului în care PNL face coaliție cu PSD. Și în care, spitalul propus de PNL ar fi trebuit să aibă și sprijinul, nu doar criticile PSD.

Noul Spital Județean va fi al comunității. Nu va trata liberali, pesediști, useriști sau orice alt membru sau simpatizant al unui partid. El va fi un loc în care își vor găsi vindecarea cei aflați în suferință, fie că sunt din județul Sibiu sau din cele învecinate. Va fi un spital al oamenilor pentru că suferința nu poartă culori de partid.

Un astfel pe proiect nu putea să scape „netaxat” politic. Nenumărate au fost și, în mod cert, vor mai fi, atacurile la adresa Danielei Cîmpean și a echipei pe care o conduce la Consiliul Județean Sibiu. Gesturi nemeritate în condițiile în care această instituție a dovedit că poate accesa și gestiona numeroase investiții din fonduri europene, fapt ce o detașează între județele învecinate.

Recentul derapaj venit din partea PSD Sibiu nu face decât să confirme că Proiectul Noului Spital este pe calea cea bună. Și că politicieni mărunți sunt dispuși să arunce la coșul de gunoi cea mai dorită și necesară investiție a sibienilor, cu seninătatea omului ce-și savurează cafeaua prin spatele unei măști, la o masă la care nu se caută soluții ci, cum spunem noi sibienii, doar „hibe”.

Filiala Județeană PNL Sibiu


comentarii
7 comentarii

Sibienilor, astea-s tutele pe care le-ati pus pe funcții și ele s-au p1sat pe voi. Va meritați soarta!
16.03.2023 18:09
Haideti ca se poate!!! Jos progresistii neo-marxisti PNL-isti si PSD-isti din politica tarii.

Partidul Fermierilor a câștigat regionalele din Olanda depășind partidul progresist al premierului Rutte:

Partidul fermierilor a câștigat alegerile regionale și cele mai multe locuri în Senatul Olandei, depășind partidul premierului Rutte. Politicile neomarxiste anti cetățeni promovate de elita birocratică europeană sub pretextul scăderii emisiilor de gaze, cum ar fi închiderea fermelor și distrugerea agriculturii, a primit prima lovitură în Olanda, unde Partidul Fermierilor a câștigat alegerile regionale din 15 martie 2023, depășind partidul premierului Mark Rutte, afirmă europarlamentarul Cristian Terheș.

Alegerile regionale din Olanda sunt importante deoarece reprezentanții regiunilor vor desemna membrii din Senatul Olandei, unde deja partidul premierului Mark Rutte nu avea majoritate.

Partidul Fermierilor din Olanda a fost înființat în 2019, având ca și scop salvarea agriculturii și fermelor olandeze, amenințate cu distrugerea prin implementarea diverselor politici publice europene în scopul pretinsei scăderi a emisiilor de gaze. Olanda, chiar dacă e o țară mică, este a doua țară din lume la exportul de produse alimentare, după SUA.

Partidul Fermierilor a participat prima dată la alegeri în 2021, unde a luat 1%.

Câștigarea alegerilor regionale de către Partidul Fermierilor vine după ce Olanda a fost cuprinsă de multiple proteste stradale ca urmare a deciziei guvernului condus de Mark Rutte de implementare a politicilor europene care vor conduce, în cazul Olandei, la închiderea a mii de ferme.

„Faptul că elita neomarxistă e în stare de șoc după aceste alegeri se vede din faptul cum e etichetat Partidul Fermierilor în presa internațională, Associated Press catalogându-l ca «populist». Dacă cei care vor să-și salveze economia, agricultura și fermele sunt populiști, cei care vor să le distrugă ce sunt? Rezultatul alegerilor din Olanda dau semnalul tuturor europenilor că a venit momentul ca promotorii politicilor neomarxiste care distrug Europa să fie expulzați prin vot din toate funcțiile”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.
Alte stiri
16.03.2023 18:36
Banii aia platiti la aia 100 de trepadusi de cand va blablaiti ( de cati ani?-)- se ridica un sfert de spital -- dar la voi e mai important vorbe in vant , decat a pune umarul la treaba-- vorba lunga saracia omului-- bateva-ti mai departe ca asta stiti sa faceti cel mai bine -- norocul vostru ca vorbele nu fac cicatrici pe piele.
16.03.2023 18:54
Grav e c-a ajuns cine a ajuns in fruncea tarii.

Vai de noi de n-om face nimic!

Rumani, puneti mana pe sape si lopeti si pliviti buruiana din TARA ROMANEASCA!
dacu
17.03.2023 06:47
@alte stiri
Daca si psd mai e neo marxist...
17.03.2023 11:14
Despre neo-marxismul PSD-ului:
Domnule, PSD-ul este urmasul FSN-ului. Ca si PDL-ul lui Basescu, partid care acum populeaza si formeaza PNL-ul. Va intrebati daca Iliescu, Brucan, Roman si restul sleahtei de comunisti din FSN au fost marxisti? Va asigur ca au fost marxisti pana in maduva oaselor. Cei care le-au urmat, sunt copiii nepotii, rudele si pilele acestor marxisti. Au fost introdusi in politica de acesti marxisti, au fost initiati in ideologia marxisata de mentorii lor si au ramas pe baricade luptand pentru ideologia preluata de la inaintasii lor, ideologia marxista. Asadar PSD-ul este un partid de stanga, neo-marxist, fie ca va place sau nu, fie ca ei se recunosc a fi sau nu.
Ce este mai interesant este ca toate partidele de stanga, vor sa para de dreapta. Nici un partid de dreapta nu vrea sa para de stanga.
Stanga politica a fost, de la 1848 si chiar de la 1789 (de la Revolutia Franceza), iluminista, marxista, progresista, comunista. Este aceeasi ideologie masonica promovata de iluministi impotriva traditiilor, impotriva familiei, impotriva monarhiei. Doar ca i s-a spus diferit in diferite perioade de timp. In esenta este aceeasi ideologie. Anti-nationalista.
Dreapta a fost conservatoare, respectiv pentru traditii pentru familie si pentru monarhie. Nationalista. Restul este apa de ploaie, gargara si propangada ideologica.
@ 11:14
17.03.2023 12:07
PSD este, prin definiție și statut, un partid socialist.
PSD face parte din familia partidelor de stânga cu care împărtășește aceleași valori.
Din această familie politica mai fac parte partidele progresiste, liberale, ecologiste, comuniste, sataniste etc.
Toate aceste partide luptă prin toate mijloacele împotriva bisericii, națiunii, familiei și persoanei promovând ateismul, globalismul, individualismul și dictatura.
Faptul că unii membri ai acestor partide se exprimă, ocazional, împotriva ideologiei de partid, nu schimbă fondul problemei. Dragnea a fost executat rapid după ce a încercat sa pună multinaționalele sa-si plătească corect impozitele.
Ponta a fost îndepărtat după ce a eșuat să-și îndeplinească misiunea încredințată cu proiectul Roșia Montana și gazele de șist.
Acum PSD si-a însușit integral agenda prgresist-globalistă ca niste veritabili ciocoi.
Un comentator
19.03.2023 11:40
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica