Tribuna
ADVERTORIAL: Plăcuțe suedeze marca PNL-USR pentru toți românii
ADVERTORIAL
1286 vizualizari
ADVERTORIAL: Plăcuțe suedeze marca PNL-USR pentru toți românii

Cum erau prețurile în guvernarea PSD și de ce produsele de bază au ajuns, acum, un lux?

În 2019, deputatul PNL Florin Roman (celebru pentru că-și făcea poze în baie, la bustul gol), apărea periodic la tribuna Parlamentului cu diverse produse alimentare, urlând că în timpul guvernării PSD românii trebuie să plătească pentru un litru de ulei 4 lei și 30 de bani, dar uitând să spună că în guvernarea Boc, litrul de ulei costa 6 lei.

Între timp, acest personaj a ajuns vicepreședinte al Camerei Deputaților doar pentru că a trecut din echipa lui Orban în barca lui Cîțu și a doamnei Turcan. Din această poziție, nu mai știe sau nu-l mai interesează cât costă litrul de ulei.

Haideți să analizăm ce a însemnat o guvernare de aproximativ 2 ani cu niște iresponsabili PNL și USR ajunși la putere doar pentru că au fost campioni la înjurături și minciuni electorale. Știm cu toții cât costă produsele alimentare de bază acum, după ce acești habarniști au făcut praf agricultura românească: ulei – 9,60 lei; unt – 11,89 lei; lapte – 5,69 lei; pâine – 6,5 lei;

Toate acestea se adaugă la o creștere explozivă a prețurilor la gaze – cu aproximativ 50%, la energie electrică – 24%, la combustibili, la o inflație de aproape 7%, în vreme ce un euro a ajuns aproape de 5 lei, pensiile mici (bazate pe contributivitate) nu au fost majorate conform legii, cu 40%, iar salariile sunt înghețate.

Dragi sibieni, lucrurile acestea se întâmplă și din cauza faptului că unii dintre dumneavoastră v-ați lăsat păcăliți și ați pus ștampila pe reprezentanții PNL-USR, trimițând în Parlament și, implicit, în Guvernul României niște oameni care, prin incompetența lor, vă afectează în mod direct și dramatic traiul de zi cu zi.

Îmi aduc aminte că, în 2018, când salariile creșteau, când se finanțau proiecte de infrastructură în fiecare localitate, iar România era pe locul doi la creștere economică în UE (conform datelor EUROSTAT), toți liderii PNL și USR susțineau libera exprimare cu ajutorul plăcuțelor suedeze, chiar dacă un astfel de mesaj vulgar nu avea ce căuta în spațiul public, într-o țară civilizată.

Analizând la rece, nu cumva nu doar PSD, ci și dumneavoastră, dragi români, sunteți beneficiarii mesajului plăcuțelor suedeze livrat de PNL – USR, fiind victimele directe ale politicii dezastruoase duse de PNL-USR?

 Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
5 comentarii

Presiunile pop uliste iresposabile ale PSD, de majorare nesustentabilă a pensiilor și salarilor bugetare a dus la actuala inflație !
Iar acum tot PSD-iști sunt cei care dau din coarne și din copite și împroașcă cu bale !
ThisCatHasClaws
16.10.2021 16:33
Tot partidul lui Johannis e de vină ?
Asta să i-o spui lu mutu !
geo gica
16.10.2021 16:36
Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Doar atat poti? Te credeam mai inteligent atunci cand te-am votat!
.
16.10.2021 16:46
Greu de inghitit un astfel de articol in fieful liberarilor. Liberalii au facut foarte mult tarii, de zeci de ori mai mult ca psd-istii. Sibienii ii sustin in continuare asta spune multe dar nu de bine. Pensii foarte multe de 850 si cu o medie de 1500 lei o numeste un turcanist(a) nesustenabila, probabil esti tanar si nu ai parinti , bunici pensionari.
16.10.2021 18:35
ce ati votat aia aveti dragi sibieni
fdgr-ok -realizarile primariei,pnl-ok realizarile cons judetean,turcan etc,preturi marite la toate,pensii inghetate-la toti,exceptie parlamentari,primari etc,.usr specialisti in sanatate,idem cu pnl,udmr-nem tudom.
comparati preturi la ulei,zahar,oua,faina,piine in 3 guverne diferite psd,pnl,pnl-usr-udmr si trageti dvs concluziile
17.10.2021 09:24
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA