Tribuna
PNL
ADVERTORIAL Nicolae Neagu (PNL): „România pornește pe un drum ambițios de relansare”
ADVERTORIAL
707 vizualizari
ADVERTORIAL Nicolae Neagu (PNL): „România pornește pe un drum ambițios de relansare”

Deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu, a transmis un mesaj privind Planul Național de Investiții și Relansare Economică „Reclădim România”, despre care afirmă că schimbă paradigma de dezvoltare a țării.

Redăm mesajul deputatului PNL de Sibiu:

„Guvernul PNL și președintele României, Klaus Iohannis, schimbă paradigma de dezvoltare a țării prin implementarea Planulului Național de Investiții și Relansare Economică ”Reclădim România”, elaborat de Guvernul condus de președintele PNL, Ludovic Orban. 

România pornește pe un drum ambițios de relansare care nu își mai dorește să mențină modelul bazat doar pe consumul populației, așa cum au procedat guvernările anterioare, și vine cu măsuri concrete de stimulare a investițiilor, cu proiecte de infrastructură mare, energetice și de dezvoltare locală. 

Programul „Reclădim România”, în valoare de peste 100 de miliarde de euro, urmează să fie finanțat din fonduri alocate de la bugetul de stat și din fonduri europene, cu măsuri concrete imediate.

Noul model de dezvoltare economică promovat de Guvern PNL are ca obiectiv realizarea convergenţei cu economiile europene, astfel încât Produsul Intern Brut pe cap de locuitor să ajungă la 87% din media UE, la orizontul anului 2025.

Guvernul PNL a lansat un program de dezvoltare care prevede construirea a peste 3.400 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres, 3 spitale regionale, 25 de spitale județene, peste 100 de spitale orășenești, peste 1.000 de unități medicale în mediul rural, sute de grădinițe, școli, campusuri și cămine universitare.

Reclădirea României prevede granturi de sprijin pentru repornirea întreprinderilor, capital de lucru și investiții; programe de finanțare nerambursabilă pentru creșterea competitivității IMM-urilor, granturi pentru inițiative antreprenoriale inovative și digitalizarea companiilor; granturi pentru investiții pentru microîntreprinderi; programe de finanțare pentru investiții noi și schemă de ajutor de stat pentru investiții noi; programe de garantare a creditelor pentru capital de lucru și investiții; programe de garantare pentru asigurarea lichidității companiilor; instrumente de creștere a capitalizării companiilor și de finanțare a investițiilor: măsuri de sprijin pentru angajați și companiile afectate de pandemia de coronavirus, precum și proiecte de susținere a investițiilor necesare dezvoltării infrastructurii de transport și energetice. 

Reclădim Romania este un program conceput pentru consolidarea României moderne, României europene și competitive!”, se arată în mesajul deputatului de Sibiu, Nicolae Neagu.

comentarii
2 comentarii

cu unu ca tine care ai descladit metalcarul
drumul spre nimic e ambitios
da nitzica tzuica mai ai ?
adi3
03.07.2020 12:36
Ma adresez psd- ului si pnl-ului --mai aveti -MINCIUNI- in sacii- vostri colorati ?? Vrem fapte nu lozinci strigate sau fluturate care se sting sau se topesc la ploaie -- De 30 de ani sa vazut ce harnici ati fost --ati darimat totul in cale iar acum Romania e o baba slaba ,galbejita , zdremtuita cu mina intinsa la cersit iar voi ati trintit o haina frumoasa peste ca sa-i ascundeti infatisarea -- pe cand fii ei imbogatesc tari straine si parca au uitat de mama lor -- iar voi cei pusi sus, va bateti joc cu nerusinare si cereti babei bani sa beti o bere -- iar ea saraca nu are decit 2 banuti--
03.07.2020 20:04
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia