Tribuna
ADVERTORIAL:
Klaus Werner Iohannis: „În fața pandemiei Covid ori ești precaut, ori ești prost”. PSD Sibiu : „Oare toți liberalii care au participat la congres, în ce categorie se încadrează: precauți sau proști?”
ADVERTORIAL
1118 vizualizari
Klaus Werner Iohannis: „În fața pandemiei Covid ori ești precaut, ori ești prost”. PSD Sibiu : „Oare toți liberalii care au participat la congres, în ce categorie se încadrează: precauți sau proști?”

Congresul PNL - un veritabil atentat la siguranța națională!

PNL nu dă doi bani pe români și pe faptul că Bucureștiul e în scenariul roșu Covid și a făcut congres cu 5.000 de oameni în aceeași sală, aduși cu autocarele, din toată țara. Imaginile tv ne-au arătat că marea majoritate a delegaților, începând cu șefii de filiale, nu au purtat mască și nu au respectat distanța de protecție.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan, fără mască, s-au îmbrățișat și s-au pupat cu delegații. Pentru ca circul să fie complet, peneliștii au fost așteptați cu micii sfârâind pe grătare.

Inclusiv președintele țării, care nu demult ne spunea că în fața pandemiei Covid „ori ești precaut, ori ești prost”, a participat la acest spectacol grotesc dat de PNL, fiind surprins, la rându-i, fără mască.

Toate acestea s-au întâmplat când aveam deja 8.000 de cazuri Covid și 140 de decese pe zi și în timp ce președintele țării și premierul le impun românilor măsuri draconice de protecție împotriva Covid și încearcă să-i vaccineze cu forța.

Dragi români, peneliștii au aranjat legile ca să-și poată ține mărețul congres, să-și regleze conturile între ei, iar găștile mafiote să se poată înfrupta, în continuare, din banul public.

Asta este „România normală", în viziunea PNL. Vă place, dragi sibieni?

Așteptăm decizia Curții Constituționale a României (CCR) pentru a vedea dacă moțiunea depusă de alianța de conjunctură USR- AUR este constituțională, așa încât să o putem vota. Dacă CCR va decide că moțiunea este neconstituțională, PSD va depune propria moțiune. În ambele cazuri, Guvernul Cîțu va fi demis. Eu și toți colegii mei din PSD vom vota, cu siguranță, ca domnul Cîțu și echipa lui, care au făcut atâta rău românilor, să devină doar o pagină de istorie neagră a României.

Actualul PNL este adevărata pandemie a României!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
9 comentarii

Daca ciolacu va înceta blaturile cu peneleul, veti deveni putin mai credibili...
pnl
27.09.2021 15:33
Ce gluma de autobaza..
v
27.09.2021 15:34
Pai sibienii i-au votat! Acum ii au cu tot cu cresterile de preturi si inflatia. Acum sa vedem daca ii mai voteaza dupa dezastrul facut sau dispar ca taranistii.
Cornel
27.09.2021 15:35
Pai e afirmatia de autobaza facuta de presedintele Romaniei. El are voie sa faca dar altii daca il citeaza e naspa? Buna logica de pnlist
@ V
27.09.2021 15:41
Referirea e diferita...si comparatia de autobaza.
@@v
28.09.2021 10:02
Cand esti inarmat cu crose de golf, nu-ti e teama de virus, corect domnule Klaun?!
Oare cum isi mai bat joc nemtii de sasi?!
Sibianus
28.09.2021 16:49
Nu e normal daca tot a zis dl Presedinte, faza cu prostul si precautul, sa se intrebe lumea daca liberalii nu sunt prosti? Sau in opinia ta au fost precauti? He he he
@@@v
28.09.2021 17:35
Toti participantii la congres au fost fie vaccinati fie testati anticovid si dumneata autorule de articole proaste stiai asta. Daca tot iti plce sa scri, macar nu prostii cititorii cu astfel de articole ca nu toti sunt prosti!
Cititescu
28.09.2021 18:03
Mai fraiere de postac, de ce i-a amendat politia? Nu cumva pt ca au respectat legea? Chiar nu iti este rusine?
@ cititescu
29.09.2021 09:02
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia