Tribuna
ADVERTORIAL
În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!
ADVERTORIAL
1747 vizualizari
În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!

"După ce luni, până la ora 2 noaptea și ieri toată ziua am avut dezbateri, ieri, coaliția toxică a votat Legea bugetului de stat pe anul 2021. Un buget al austerității și al sărăcirii românilor.

Au găsit resurse pentru a da mulți bani clientelei politice, dar n-au vrut să aloce bani pentru profesori (învățământul având cel mai mic procent din Produsul Intern Brut, de la Revoluție până în prezent), personalul medical (bugetul Sănătății fiind semnificativ mai mic decât anul trecut), pentru pensionari și copii. Au tăiat și de la studenți, și de la industria turistică, au tăiat de peste tot.

În schimb, au păstrat în bugetul Parlamentului bani pentru plata pensiilor speciale ale parlamentarilor, deși noi am avut amendament pentru tăierea acestor sume.

Cîțu și alianța PNL-USR-UDMR au dus ticăloșia atât de departe încât au tăiat până și din ajutorul de înmormântare acordat oamenilor cu venituri modeste.

Eu am depus 65 de amendamente care vizau investiții în județul Sibiu, dar această coaliție monstruoasă a intrat în istorie prin faptul că nu a acceptat niciun amendament de la Opoziție, la proiectul Legii bugetului.

Din păcate, vor urma vremuri grele pentru români, din cauza acestor incompetenți și hoți ai banului public ajunși la guvernare", a transmis deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.







comentarii
2 comentarii

Cine a votat guvernul Orban , care a făcut posibilă instalarea guvernului Câțu? PSD!
Un cititor
03.03.2021 15:14
1.taie tot de la saraci
2.taiat ajutor de inmormintare-sa moara cei ce au taiat
3.UDMR nu a semnat cresterea alocatiei pentru copii deorece-TOTI COPII MINORI AI ETNICILOR MAGHIARI PRIMESC 300ron(60 euro)de la GUVERNUL MAGHIAR
4.majoritatea ungurilor din UDMR sint si cetateni ai ungariei,nu va e clar?cine conduce guvernul ROMANIEI?si guvernul ungariei
5. guvernantilor covid placut va doresc
adi3
03.03.2021 15:43
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA