Tribuna
PNL
ADVERTORIAL Guvernul PNL sprijină cel mai așteptat proiect al sibienilor: construcția noului Spital Județean Sibiu!
ADVERTORIAL
831 vizualizari
ADVERTORIAL  Guvernul PNL sprijină cel mai așteptat proiect al sibienilor: construcția noului Spital Județean Sibiu!

Joi, în ședința Consiliului Județean Sibiu, s-a semnat Acordul de Colaborare dintre Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Sibiu pentru construirea noului Spital Județean Sibiu. De asemenea, s-au votat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici, acestea fiind necesare proiectului tehnic de atragere a fondurilor necesare pentru demararea proiectului.

La ședință au participat premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

`Este un acord pentru cel mai important proiect de investiții din județul Sibiu din ultimii 30 de ani. Acum 4 ani, acest proiect era la nivel de vis și foarte puțini credeau în proiectul unui nou spital județean la Sibiu.

Printr-o muncă extrem de temeinică, de 4 ani de zile, a președintei Consiliului Județean, a echipei Consiliului Județean și a autorităților locale, cu sprijinul guvernului Orban, astăzi s-a votat studiul de fezabilitate și toate procedurile necesare pentru atragerea fondurilor pentru construcția spitalului” , a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a mulțumit guvernului Orban pentru implicarea concretă în realizarea celei mai moderne unități publice spitalicești din această parte a țării. `Peste jumătate din valoarea întregului proiect o vom aloca investițiilor în echipamente de ultimă generație - peste 200 milioane de euro.”

În plus, vicepremierul Raluca Turcan a declarat: `Acest proiect are tot ce îi trebuie pentru a se califica în noua sursă de finanțare deblocată de președintele Klaus Iohannis, prin planul de recuperare și reziliență. Are componenta de spațiu verde, de energie solară, are componenta de digitalizare, are componenta de mobilitate. Așadar, toate aceste calități, completate cu partea de cercetare, îi dau forma proprie pentru a primi finanțare. Aș dori să îi asigur pe sibieni și pe toți cei care speră la servicii medicale de calitate că acest proiect va avansa și că marele avantaj al realizării și implementării acestui proiect vine din două componente: îndeplinirea cerințelor legale și tehnice pentru construirea spitalului și partea de finanțare garantată de la nivel de prim-ministru și echipă guvernamentală.“

Autoritățile au anunțat că valoarea totala estimată a investiției este de aproximativ 500 milioane euro, din care construcția plus manopera reprezintă peste 241 milioane euro.


comentarii
7 comentarii

minciuna
spialul va fi FEKUT da cu paturi mai putzine
aceeasi bani furati
daca aveti incredere in minciuni gen turcan de moscova si cimpan de profa de muyica
ambele PDL
dl porr a spus adevarul jigodiilor galbiene
adi3
03.08.2020 13:51
" profa de muyica" , hahaha, imbecila de la cj?!?!?!
Hahahaha, maxim asta
@ady3
03.08.2020 14:24
Uitati-va la ei...ui cum sta " entelecualu" de Sica cu mainile!!!! Doamne fereste, astia sunt din telenovele !!!! N-au nimic de-a face cu realitatea!fetele lor spun ...." suntem niste prosti, va mintim, nu facem nimic"!!
Huooooooooo, cretinilor
03.08.2020 14:30
Intrebare -- proiectul asta il sprijiniti -- adica il puneti in cui ,sau cu siguranta va apucati de lucru?? ca de gogosi - (nici voi si nici cei de la neocomunisti nu ve-ti face marea cu sarea -- fiindca --NEMA BANUTI - tara nu produce banuti fiindca ati distrus-o ) sincer romanii sunt satui -- Cred ca o piramida se constueste de la baza -- adica cred ca stiti despre ce vorbesc-- deci daca nu avem o baza solida -- ( pus la munca pe toti cetatenii -spinzurati pe cei ce insala si fura , si sa se opreasca odata si pentru totdeauna salariile nesimtite si pensii astronomice fiindca nimeni nu e mai presus si mai cu oua decat ceilalti -- fiindca diferenta sociala e prea mare )-- raman vorbe in vint toate promisiunile voastre
--
03.08.2020 19:15
doar PSD are cei mai buni oameni care ne-ar fi dus departe in criza asta: Dancila, Pintea, Andronescu, Trif, oameni care au facut ceva la conducerea tarii, in sanatate, transport, turism si educatie.
PSD e singurul partid unde parlamentarii, primarii si presedintii de CJ muncesc pentru popor si nu pentru ei.
Mazare, Cosma fratii si tatal, Oprisan, Dragnea, Ponta, Zgonea, Nastase si Valcov sunt martiri urmariti de cozile de topor ale lui Soros pentru ca nu au vrut sa ne vanda tara !
votati PSD partidul oamenilor cinstiti si muncitori !!!
adi3
03.08.2020 19:33
Ai dreptate nu au vrut sa o vinda dar au da-to pe gratis-- uzine daramate la pamint, gazul si petrolul dat la straini, agricultura pe butuci -- padurea chelita la zero -- ce a mai ramas?? cei buni de munca au trecut granita -- doctoranzii si specialisti culeg -sparanghel -- fain a ajuns Romania -- iar HOTII si cersetorii impreuna cu cei ce au salarii astronomice si pensii nesimtite au adus tara la bankrupcy-- adica au secat-o definitiv . Cum am mai spus psd-ul a distrus tara din punct de vedere -material iar pnl-isti din punct de vedere -SPIRITUAL - adica sau infratit cu -ANORMALII- si cei mai prost e ca si ala din capu satului sa garbovit la anormalitate
04.08.2020 07:15
Am devenit o societate in care nu mai conteaza ce stii si ce poti face, doar pe cine cunosti.
Tipic este modul in care toti cei de la putere atunci cand incalca legea vin cu replica "stii cine sunt eu ?" !!!

Aici ne-au adus cei 30 ani de promovare a nepotismului, hotiei si coruptiei !
Ar trebui o resetare a clasei politice care a ajuns o mocirla unde cinstea si munca nu pot fi gasite.
Din pacate Iliescu si urmasii lui au facut acest lucru aproape imposibil.

Nu e prea mare deosebirea intre psd, pnl, udmr, pmp, pro si celelalte partide.
Doar ca psd fura pe fata cu tupeu si modifica si legile corespunzator, iar ceilalti o fac mai cu fereala dar cu aceeasi energie !
robert
04.08.2020 13:52
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia