Tribuna
Fabrica Sevis
ADVERTORIAL:
DEPUTATUL ȘOVĂIALĂ CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE INTERNE: "Cred că în PNL Sibiu lucrurile se pot face altfel”
DEPUTATUL ȘOVĂIALĂ CANDIDEAZĂ LA ALEGERILE INTERNE:

Președintele Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, Constantin Șovăială, a anunțat pe contul său de socializare că va candida împotriva Ralucăi Turcan la alegerile interne din PNL Sibiu.
 
“Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea adevărata surpriza pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul președinte” – spune deputatul PNL de Sibiu.
Liberalul susține că, după părerea sa, lucrurile în PNL Sibiu se pot face altfel.
“Un coleg față de care am un respect deosebit spunea la alegerile locale de anul trecut că e convins că “se poate mai mult și mai bine”. Deși, probabil e adevărat și în cazul acesta, nu am să spun că se poate “mai mult și mai bine”, dar am să spun că se poate altfel! Se poate, spre exemplu, cu modestie și decență, cu bun simț, cu stimă față de oameni și cu frică de Dumnezeu.”  scrie C-tin Șovăială în postarea sa .

Secretarul general al PNL Sibiu afirmă că nu candidează împotriva cuiva, ci pentru ceva! “ Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realitățile și nu să și le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor și nu confundă publicitatea cu rezultatele. Cunosc foarte bine organizația PNL-Sibiu și știu cum putem avea rezultate mai bune pentru sibieni. Indiferent câte funcții publice am avut, am fost mereu la Sibiu și pentru Sibiu. Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și din postările de Facebook în realitate.

Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!”– afirma Șovăială.
Constantin Șovăială este deputat la al doilea mandat și președinte al Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților. A fost vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu și președinte interimar și pentru un mandat consilier municipal. 
Este susținător al lui Ludovic Orban în cursa acestuia pentru un nou mandat la șefia PNL.
Șovăială a terminat Școala de Ofițeri de la Sibiu (actuala Academie a Forțelor Terestre), dar și Facultatea de Drept a Universității București. Este doctor în științe militare al Academiei de Înalte Studii Militare din București și a fost opt ani lector universitar. 
 
Alegerile interne in PNL Sibiu vor avea loc pe data de 6 august, dată până la care Șovăială susține că va explica demersul sau:
“Voi explica tuturor colegilor dispuși să mă asculte, în detaliu, rațiunea candidaturii mele și le voi prezenta de-a lungul săptămânilor următoare ideile pe care le am. Sunt convins că o competiție corectă la vârful PNL Sibiu nu poate face decât bine filialei și chiar celor care își dispută președinția” - spune în încheiere deputatul Șovăială.
comentarii
13 comentarii

Prea multă șovăială in PNL,una (unul) în plus ori în minus,tot aia.
Pepe
19.07.2021 10:19
Inca o lumina PNL ista din Sibiu. Turcan, Sovaiala...acelas rahat!
Doar "lumini" in PNL!
19.07.2021 11:39
Dar noi in acest oras si judet nu avem unul al locului acestuia ?
X
19.07.2021 11:41
sovaiala un alt fost pdlist,gunoi
19.07.2021 18:49
Fii serios, dle! N-ai sanse in fata Turcanei!
19.07.2021 23:19
Dar nu era cumva pe la UTC înainte ? La vremuri noi, tot noi.
No Stalgic
20.07.2021 17:19
Gresit! La vremuri noi, tot EI!
@No Stalgic
22.07.2021 20:22
Succes ! A venit timpul sa plece botoșănenii la ei acasă.
Ion
22.07.2021 20:56
Evident, domnule Șovăială, lucrurile pot fi întotdeauna făcute altfel.
Ne spuneți și ceva ce încă nu știam?
Aevea
26.07.2021 15:01
Sovaiala cum de ai ajuns sa candidezi? E adevarat ca va santajeaza cu interlopii de la Medias? Daca v-au filmat la Medias in ipostaze compromitatoare, mai bine mergeti la IJP si faceti o plangere decat sa mergeti cu Sica Mandolina
Adi
27.07.2021 18:15
As fi foarte deschisa sa va sustin dar va rog spuneti proiectele noi nu am auzit de ele
Adri
27.07.2021 18:16
Este dificil sa va inteleaga cineva. Spuneti sincer, au fost presiuni mari la adresa dumneavoastra?
Adri
27.07.2021 18:16
SOVAIALA FOSTUL SECRETAR GENERAL AL UTC ( TINERETUL COMUNIST) MARE LIBERAL AZI
Ana
27.07.2021 18:46
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia